Total Media News

Sport


Sportul Altfel PDF Imprimare
Vineri, 04 Aprilie 2014 17:00

       Ministerul Tineretului şi Sportului alături de Cancelaria Primului Ministru, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi – Învăţământ Preuniversitar, FR Rugby, FR Fotbal, FR Scrimă, FR Tenis de câmp, FR Volei, FR Atletism, FR Lupte, FR Handbal, FR Judo, FR Box, FR Triatlon, Ministerul Educaţiei Naţionale, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti organizează Sportul Altfel. 

                    


    Evenimentul va avea loc pe 8 Aprilie, între orele 10:00 – 14:00 pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf”.

   Ministerul Tineretului şi Sportului îşi propune prin acest demers să promoveze educaţia sportivă în rândul tinerei generaţii. Ministrul Gabriela SZABO îi va susţine pe toţi elevii care vor participa la ateliere şi vor primi o ALTFEL de educaţie sportivă. 

Şcoala Altfel îi aduce an de an pentru o săptămână pe elevi spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora.

Proiectul Sportul Altfel are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă. Cei 2000 de elevi se vor bucura de atelierele organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului din 8 aprilie. 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Tineretului şi Sportului Gabriela SZABO prezenta la lucrarile CCPT PDF Imprimare
Miercuri, 02 Aprilie 2014 23:13

   Luni 31.03.2014 Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela SZABO, a fost prezentă la întâlnirea lunară a Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret.

                

   În cadrul scurtei intervenţii ministrul a ţinut să-şi comunice  susţinerea faţă de reprezentanţii mediului asociativ de tineret şi să-i încurajeze în eforturile lor consecvente de a îmbunătăţi condiţiile socio-economice ale tinerilor din România.

Şedinţa a început cu o scurtă informare asupra desfăşurării conferinţei  NEET's din 10-11.03.2014, precum şi lansarea Programului ERASMUS+.

În a doua parte a întâlnirii, participanţii s-au concentrat pe metodologiile concursurilor de proiecte şi pe planurile de acţiune.

Citeşte mai mult...
 
SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports PDF Imprimare
Vineri, 28 Martie 2014 11:38

            

  Raportul de cercetare SPORT IN ROMANIA – The link between brands, companies and sports, realizat de Quantix Marketing Consulting, analizeaza perceptiile si comportamentele romanilor legate de sport, precum si perceptiile romanilor despre companiile care se asociaza cu sportul. Studiul este cel de-al 11-lea din seria SMARK Research.

Raportul de cercetare este un instrument dedicat companiilor si brandurilor care sunt interesate de asocierea cu sportul. Legatura intre branduri si sport este una fireasca si des intalnita, atat pe plan mondial, cat si in Romania. Studiul vine cu date actuale despre gradul in care sunt practicate sporturile in Romania, despre perceptii si comportamente ale romanilor legate de sport. Cercetarea ofera o diagnoza a sportului de masa si de performanta, extrem de utila decidentilor de marketing si business in general.

   72% dintre romanii care practica sau vizioneaza sport sunt inclinati sa aleaga branduri care sustin sportul

Citeşte mai mult...
 
Volei PDF Imprimare
Joi, 27 Martie 2014 11:07

     Asociatia   Municipala  de  Volei  Bucuresti

               

                              copii, parinti, bunici si nu numai ,va asteptam

 sambata 29.03.2014 si

 duminica 30.03.2014 incepand cu ora 10.00

 la sala Constructorul   si  sala  CSS  6                  

                  sa   le   incurajam pe aceste   voleibaliste din Bucuresti




Citeşte mai mult...
 
"Regele" sare la gitul arbitrilor din Romania: "Trebuie sa ne lase sa jucam" PDF Imprimare
Miercuri, 26 Martie 2014 16:02

Gică Hagi a răbufnit » "Regele" sare la gîtul arbitrilor din România:                  

                   "Trebuie să ne lase să jucăm"

                      

     Viitorul este într-o situaţie dificilă cu doar 10 etape înainte de finalul sezonului şi se află pe un loc retrogradabil în acest moment, poziţia a 17-a în Liga 1.

Echipa lui Gică Hagi este însă la un singur punct de locurile care asigură salvarea de la retrogradare, dar chiar şi aşa, "Regele" este foarte nemulţumit. Hagi a răbufnit în această seară la adresa arbitrajului pe care l-a avut Viitorul în ultimele etape:

"Arbitrii trebuie să ne lase să jucăm. Şi noi am jucat slab în unele meciuri, de exemplu la cel cu Gaz Metan cînd am pierdut clar.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 102 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home