Total Media News

Sport


Volei PDF Imprimare
Vineri, 25 Aprilie 2014 16:36

                  Asociatia  Municipala  de  Volei  Bucuresti

                           

                                                             va  invita

 

                                 la  turneu  de  volei  feminin

 

      Turneul  se  va  desfasura  in  Sala  Constructorul  din  Bucuresti

Citeşte mai mult...
 
Campionatul Mondial Școlar de Cross Country PDF Imprimare
Vineri, 25 Aprilie 2014 14:52

     În perioada 30.03-04.04.2014 s-a desfăşurat în Israel- Emek Hama‛ayanot, Campionatul Mondial Școlar de Cross Country, competiția organizată de Federația Internațională a Sportului Școlar.

                 

    Federația Sportului Școlar și Universitar a înscris în competiția din Israel o echipă școlară masculină și o echipă școlară femininină.

 Conform regulamentului competiției echipele au fost formate din elevi sportivi din aceeasi unitate de învățământ, respectiv LICEUL TEHNOLOGIC ȘTEFAN MANCIUREA BLAJ - masculin și COLEGIUL ECONOMIC”VIRGIL MADGEARU” GALAȚI – feminin.

   Finanțarea acțiunii s-a efectuat de către Ministerul Educației Naționale prin Federația Sportului Școlar și Universitar, instituție care deține competența exclusivă pentru reprezentarea României la competițiile oficiale organizate sub egida federațiilor internaționale ale sportului școlar și universitar.

Citeşte mai mult...
 
România va participa la Campionatul Mondial de curling PDF Imprimare
Miercuri, 23 Aprilie 2014 16:07

        Cu toate că în țara noastră nu există o pistă dedicată exclusiv curlingului, România va fi reprezentată la Campionatul Mondial mixt.

                                 

    Lotul României îi are în componență pe Diana Butucea și Allen Coliban. Primul meci al tricolorilor va avea loc mâine, împotriva Cehiei, la Dumfries, în Marea Britanie.Proba mixtă a curlingului este pe lista scurtă a sporturilor care ar putea fi incluse în programul olimpic de iarnă din 2018. Întrecerea din Scoția, la care participă și România, este cea de-a șaptea ediție a Campionatelor Mondiale. 

   Curlingul mixt se dispută între echipe formate din doi jucători - un băiat și o fată -, care au dreptul fiecare la trei lansări. Timpul de joc pentru varianta mixtă este de maximum 46 de minute și 8 reprize, față de 73 de minute în 10 reprize, cum au meciurile masculine sau feminine.

Citeşte mai mult...
 
După zece ani petrecuți la șefia COSR, Octavian Morariu și-a dat demisia............. PDF Imprimare
Marţi, 15 Aprilie 2014 16:48

      Mandatul lui Octavian Morariu la șefia Comitetului Olimpic Român urma să expire în 2017, însă acesta și-a dat demisia azi. Motivul: cumulul de funcții.

           

      Morariu este membru al Comitetului Internațional Olimpic (CIO), dar și președintele Federației Europene de Rugby.

      Printre favoriții la preluarea funcției de șef al COSR sunt Alin Petrache, președintele federației de rugby, Elisabeta Lipă sau Nicu Vlad, șeful federației naționale de haltere.Octavian Morariu a ajuns la șefia forului olimpic român în 2004, fiind al 15-lea președinte din istorie.

      Sub comanda sa, delegațiile olimpice ale României nu au obținut rezultate strălucitoare.La Beijing 2008, sportivii tricolori au adunat doar opt medalii (patru de aur), iar la Londra 2012 bilanțul a fost de asemenea modest: nouă medalii (două de aur).

Citeşte mai mult...
 
Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la Sportul Altfel PDF Imprimare
Marţi, 08 Aprilie 2014 15:48

Peste 2500 de copii au practicat activităţi de educaţie fizică la

Sportul Altfel

    Sportul Altfel a reunit pe Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” peste 2500 de copii care au participat la 12 ateliere sportive amenajate de Federaţiile organizatoare. Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului, a participat la eveniment alături de echipa sa, miniştri şi foşti campioni sportivi. După deschiderea oficială a evenimentului, Ministrul a rămas pe stadion alături de copii, a făcut poze şi i-a încurajat pe toţi cei prezenţi să ducă o viaţă sănătoasă şi prin sport.

Marţi, 08.04.2014, la Stadionul Naţional de Rugby “Arcul de Triumf” a avut loc evenimentul Sportul Altfel – manifestare de promovare a sportului de masă printre copii. Programul Şcoala Altfel îi aduce an de an pe elevi, pentru o săptămână, spre activităţi non-formale, urmărind determinarea unei coeziuni sociale în randul tinerilor şi dezvoltarea plenară a acestora. În acest sens a fost gândit şi proiectul Sportul Altfel care are ca obiectiv central educarea elevilor şi tinerilor în sensul unei activităţi constante de educaţie fizică sportivă, prin ateliere organizate de federaţiile care s-au dedicat şi implicat direct în desfăşurarea evenimentului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 101 din 137

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home