Total Media News

Tenis
Pregatirea unui junior de 14 ani costa 2.500-3.000 de euro lunar PDF Imprimare
Duminică, 25 August 2013 19:25

      Tenis:

        La vârsta de 20 de ani un jucător abia începe să se întreţină din banii câştigaţi la turnee. Până atunci, unii părinţi cheltuiesc în fiecare an aproape cât pentru o casă pe pregătire

                                

      Mii de copii se „înrolează“ anual la cluburile private de tenis în speranţa că în câţiva ani vor ajunge să se numere printre cei mai buni 100 de jucători din lume (nivel la care, cel puţin în teorie, tenismenii se întreţin din câştigurile obţinute la turnee). Numai câţiva însă reuşesc să „prindă“ un loc în prima sută şi, de cele mai multe ori, acest clasament rămâne aproape neschimbat timp de câţiva ani, până când un nou val de tineri modifică ierarhia.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 August 2013 08:36

      Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oară în acest an, în finala unui turneu WTA, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, în penultimul act la New Haven (SUA).

                                           

        Halep a avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a obţine a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi pentru a accede astfel în finala turneului Premier cu 690.000 de dolari premii.

       Adversara de sâmbătă a româncei este Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, deţinătoarea trofeului la New Haven. Kvitova a întrecut-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-1, pe conaţionala sa Klara Zakopalova, locul 33 WTA.

       Kvitova şi Halep se vor afla pentru prima dată faţă în faţă pe terenul de tenis.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a invins-o pe campioana de la Wimbledon PDF Imprimare
Joi, 15 August 2013 07:52

            Jucătoarea română s-a impus în faţa franţuzoaicei Marion Bartoli în turul doi de la Cincinnati.

                                           

         Simona Halep a arătat în runda secundă a puternicului turneu de la Cincinnati că rezultatele extraordinare pe care le-a obţinut în ultimele luni nu au fost deloc o întâmplare. 

        După ce a câştigat primele trei turnee din carieră în acest an, tânăra jucătoare română s-a impus azi-noapte în faţa campioanei de la Wimbledon, Marion Bartoli. Franţuzoaica, a opta favorită a competiţiei din SUA, a câştigat primul set cu 6-3, însă constănţeanca a revenit spectaculos şi s-a impus în următoarele două: 6-4, 6-1.

Citeşte mai mult...
 
Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Washington PDF Imprimare
Vineri, 02 August 2013 07:40

     Jucătoarea de tenis Sorna Cîrstea, cap de serie numărul 5 şi locul 28 WTA, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 235.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.


                      

      Cîrstea a învins-o în turul doi, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, pe sportiva americană Alison Riske (SUA), locul 96 WTA.

      În sferturile de finală, Sorana Cîrstea o va întâlni pe jucătoarea franceză Alize Cornet, cap de serie numărul 4 şi locul 31 WTA.

Pentru calificarea în sferturi Washington, Cîrstea va primi 70 de puncte WTA şi un cec în valoare de 5.800 de dolari.

Citeşte mai mult...
 
„Născuţi pentru tenis” PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 20:24
      Federaţia Română de Tenis împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Educaţiei vor pune în aplicare, în perioada 10 mai – 25 august 2013 (data limită de înscriere pentru cluburi - 15 mai), primul proiect finanţat de promovare şi atragere a copiilor către tenis. 
                                     
      Prima parte a proiectului, care se intitulează ”Născuţi pentru Tenis”, se va desfăşura în următoarele oraşe: Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Iaşi, Braşov, Craiova, Cluj Napoca, Timişoara, Sibiu, Arad, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Baia Mare. 
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 25 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis