Total Media News

Bianca Andreescu a castigat finala Rogers Cup 2019 PDF Imprimare
Luni, 12 August 2019 08:08
                            Andreescu WM17 (12) (36183654685).jpg

    Finala Rogers Cup 2019, un duel intre  o  sportiva de 19  ani , si  o  sportiva de  38 de ani  a  avut un final surprinzător.
Bianca Andreescu, nr. 27 WTA, reprezentantă a Canadei de origine română  a  castigat  turneul  prin  retragerea  lui   Serena Williams   , din  motive  medicale.

**    Bianca Vanessa Andreescu (n. , Mississauga[*], Canada) este o jucătoare canadiană de tenis de origine română. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA, 23 a obținut-o pe 1 aprilie 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells Masters, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu. Pe 1 februarie 2016, la junioare, s-a situat pe locul al treilea în clasamentul combinat realizat de Federația Internațională de Tenis (ITF). Andreescu a câștigat titlurile de dublu ale turneelor Australian Open și Roland-Garros alături de Carson Branstine.
..........................

    Viața timpurie

      Andreescu s-a născut în Mississauga.[4] Al doilea nume mic, Vanessa, a fost inspirat de actrița si cântăreața Vanessa Williams[5]. S-a mutat în țara natală a părinților ei, România, pe când era copil și a început să joace tenis la vârsta de șapte ani. Andreescu și familia ei s-au mutat înapoi în Canada, unde s-a antrenat la Ontario Racquet Club în Mississauga. La vârsta de unsprezece ani, ea s-a antrenat la Centrul Național de Antrenament sub 14 ani din Toronto pentru sezonul 2011-2012.[6] La vârsta de 14 ani, jucătoarea ei preferată a fost Simona Halep

Cariera de tenis

2014

În ianuarie, Andreescu a câștigat Les Petits Ca, unul dintre cele mai prestigioase turnee dedicat celor sub 14 ani din lume.[7] În iulie, ea a câștigat primul ei titlu la junioare în Havana,[8] și primul titlu la dublu— cu Maria Tănăsescu—din Nassau, săptămâna următoare.[9] A câștigat cel de-al doilea și al treilea titlu la junioare la Burlington[10]

2019

În ianuarie la primul ei eveniment de la ASB Classic din Auckland s-a calificat pe tabloul principal și le-a învins pe Caroline Wozniacki și Venus Williams, două foste numărul unu mondial, astfel ajungând în prima ei finală WTA. Ea a învins-o pe Su-Wei Hsieh în semifinală ajungând în finală cu Julia Görges, campioana din 2018.

La turneul de Mare Șlem Australian Open s-a calificat pe tabloul principal unde a învins-o în prima rundă pe Whitney Osuigwe în 3 seturi, fiind apoi întrecută de Anastasia Sevastova în runda a doua tot în 3 seturi. 

*
*
 
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Tenis Bianca Andreescu a castigat finala Rogers Cup 2019