În această vară, copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum cursuri, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice în București sau în Iași. Pentru cei mici, programul este conceput pentru a stimula curiozitatea acestora despre lume. Copiii mai mari vor fi îndrumați să-și dezvolte aptitudini precum colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce-și va face prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză.

     Știi bine că la British Council copilul tău va avea profesori cu o vastă experiență în predarea limbii engleze, cu cele mai importante calificări internaționale și va învăța într-un mediu prietenos și sigur. Folosim cele mai eficiente tehnici de predare pentru a ne asigura că acesta este fericit și se simte bine alături de noi.

    Summer in the City are loc în București, în perioada 24 iunie - 6 septembrie, la sediul nostru de pe Calea Dorobanți nr. 14 și strada Mendeleev nr. 2, și în Iași, în perioada 15 iulie - 16 august, la sediul nostru din Str. Păcurari nr. 4

    Programul este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Pentru a asigura omogenitatea grupelor, ne vom raporta la vârsta copilului din 30 septembrie 2019.

...................

 

...............

De ce să alegi British Council

  • Un program de 2 sau 4 ore pe zi, în module flexibile
  • Copilul tău va avea parte de o săptămână intensivă de activități interesante și exersare a limbii engleze
  • Copilul tău va lucra împreună cu profesorii noștri cu experiență și calificări internaționale
  • Cu programul nostru Summer in the City, copiii își vor dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză
  • Copilul tău își va dezvolta încrederea în sine în timp ce se distrează și se bucură de vacanță.

Alege categoria de vârstă potrivită!

Copii 4 - 5 ani

Copiii se vor bucura să învețe limba engleză prin intermediul episoadelor Timmy Time, a poveștilor, cântecelor, prin mișcare, artă și lucru manual. Îl vor urma pe Timmy în lumea piraților și a magicienilor, extratereștrilor și super-eroilor.

Copii 6 - 7 ani

Copiii din acestă categorie de vârstă vor descoperi lumea, explorând diferite locuri de pe planeta noastră și diferite curiozități despre animale, luând urma dinozaurilor și descoperind freamătul junglei, întâlnind pirați și păşind în lumea magică a super-eroilor.

Copii 8 - 10 ani

Copilul tău va fi ghidat să învețe despre viețile prințeselor și cavalerilor, descoperind legende fascinante și creaturi mitice, explorând sistemul solar și descoperind lumea în care trăim și curiozitățile ei.

Copii 11 - 14 ani

În timp ce își fac prieteni și se distrează, copiii își vor îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză. Vor urma pașii marelui detectiv Sherlock Holmes; vor face o călătorie în Marea Britanie, vor învăța cum sa devină buni Instagrammer-i, vor călători în jurul lumii cu ajutorul British Museum și să pătrundă în lumea fascinantă a monstrului lui Frankenstein și a altor creaturi

Summer in the City - Iași