Total Media News

Majestatea Sa Regele Mohammed al VI a inagurat noua fabrica Renault-Nissan PDF Imprimare
Joi, 09 Februarie 2012 21:18
Index articol
Majestatea Sa Regele Mohammed al VI a inagurat noua fabrica Renault-Nissan
Pagina 2
Toate paginile

Majestatea Sa Regele Mohammed al VI-aa  inagurat  astăzi noua  fabrica Renault-Nissanîn Tanger, Maroc, la o ceremonie specială la care au participat Carlos Ghosn, presedintele Renault si Nissan. 

                         

 

  Noua  fabrica  Renault-Nissan din Tangier reprezintă o investiţie de 1 miliard €.   

  Noua    capacitate  de producţie anuală de 400.000 de vehicule va juca un rol în asigurarea succesului continuu de gama de intrare în întreaga lume.  

  Fabrica  din  Tangier   este  in  sudul  bazinului  Mării Mediterane, fiind  cea mai mare fabrica de automobile, cu un total de personal estimat a mai mult de 6.000 până în 2015.

   Capacitatea de producţie  este orientata pentru   a continua povestea de succes   pe gama de intrare ,iar  productia la fabrica va începe cu două modele noi de intrare: masina de familie noua, Lodgy, şi un van mic, care va fi, de asemenea, disponibil sub formă de maşină de pasageri.

În plus, pentru a permite volume mari de producţie, noua fabrica va permite sa  extinda gama de intrare, împreună cu modelele fabricate la Pitesti  (România) şi SOMACA (Casablanca, Maroc), fabrici  care functioneaza  în prezent  la capacitate maximă.

Aceasta va asigura  grupului Renault siguranta   ca  va satisface cererea clientilor sai tot mai mare de vehicule la nivel de pret  acceptabil, care sunt apreciate pentru valoarea lor  in  comparatie  cu  pretul  lor.

 

  Avand  si  experienta  NOKIA   de  la  Jucu/Cluj     ne punem  intrebarea  :  ce  vor  face  cei  de  la  Renault-Nissan  in  viitor  in  Romania  ?

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home