Total Media News

Kraft castiga la Oberstdorf PDF Imprimare
Marţi, 30 Decembrie 2014 10:49

                        Stefan Kraft se impune la Oberstdorf

      Dupa amanari succesive , ieri competitia de pe Schattenberg Schanze din Oberstdorf  a putut sa se dispute in conditii mult mai normale.Austriacul , Stefan Kraft , continua traditia inceputa acum 6 sezoane , in prestigioasa competitie de la cumpana dintre ani. El a castigat dupa doua sarituri extraordinare , fiind urmat chiar de compatriotul sau Michael Hayboeck , si pe treapta a treia a podiumului de slovenul , Peter Prevc.

Pe 4 si 5 , s-au clasat Kamil Stoch , cu un rezultat foarte bun la revenirea in competitie , si Andi Kofler din Austria. Gregor Schlierenzauer , unul din favoritii inceputului de Turneu , s-a clasat abia pe locul 17 si are destul de mult de recuperat in etapele ce urmeaza.

Simon Ammann , desi a avut o saritura foarte lunga , nu a reusit sa-si mentina echilibrul si , din pacate , nu a reusit sa intre in mansa secunda ,ratand practic de la inceput Turneul celor 4 Trambuline , fiind greu de crezut ca va reusi sa intre in top 10 dupa aceasta ratare.



 

 

 

 

In clasamentul general , Michael Hayboeck a preluat conducerea pentru 1 punct , in fata norvegianului Anders Fannemel , pe trei clasandu-se Roman Koudelka, la 8 puncte distanta de lider.
Urmatoarea etapa , isi va disputa calificarile , pe 31 decembrie , pe Grosse Olympia Schanze din Garmisch , iar etapa propriu zisa pe 1 Ianuarie , la ora 15.00.

*

*

*
Duta  Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Kraft castiga la Oberstdorf