Total Media News

Norvegienii se impun la Lillehammer PDF Imprimare
Vineri, 05 Decembrie 2014 16:16

Bjoergen si Golberg au castigat sprintul de la Lillehammer


Lars Nelson SWE - Lillehammer 2013



Astazi , are loc etapa de sprint de la Lillehammer , atat la masculin , cat si la feminin . Proba se disputa in stilul liber, aceasta fiind a 2-a etapa de sprint a sezonului.

Erik Brandsdal , liderul la sprint si overall , a intrat destul de lejer in semifinale , lucru care nu a putut fi spus si despre Sundby , castigatorul la overall in stagiune 2013/14. La feminin , Marit Bjoergen a trecut semifinale foarte bine , aratand o forma buna , fiind urmata de compatrioata sa Heidi Weng. Cealalta semifinala , a fost mult mai echilibrata , calificandu-se Denise Hermann si Maiken Falla direct .
La masculin , in prima semifinala, Petter Northug a produs o surpriza clasandu-se doar pe a 4 pozitie .  Dupa probele video , pentru un contact cu rusul Ustiugov , norvegianul a fost descalificat.Paal Golberg a castigat aceasta semifinala , urmat de Juhho Mikkonen. Cealalta semifinala i-a avut drept protagonisti pe Finn Krogh si Alexey Petukhov. Erik Brandsdal a pierdut la photo-finish , calificarea in ultimul act.


Finala feminina a fost dominata de la un cap la altul de Marit Bjoergen din Norvegia , ce obtine a 68-a victorie a sezonului si a 2-a consecutiva la sprint . Codasa finalei a fost Denise Hermann .

Podium :

1.Marit Bjoergen (Norvegia )

2.Celine Brun-Lie
3.Heidi Weng.

Finala masculina a fost destul de echilibrata ,castigata la sprint de Paal Golberg.

Podium :
1.Golberg
2.Petukhov 
3.Finn Krogh.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna Norvegienii se impun la Lillehammer