Total Media News

Turneu de blitz - sah PDF Imprimare
Vineri, 21 Noiembrie 2014 18:41

 

                               

    Programul Competiţiei:
21 noiembrie – Bucureşti - sosirea delegaţiilor
22 noiembrie – Bucureşti – Grand Hotel Continental ***** – Sala Grigorescu (etaj IV), Calea Victoriei nr. 58, sector 1
10.00 – festivitatea de deschidere
10.20 – 13.00 turneu de blitz, pentru desemnarea ordinii pe mese, cu participarea celor 8 jucători plus cei mai în formă doi juniori români:
   Nume         ELO    ELO MAXIM    VÂRSTA
Deac Bogdan Daniel    2385    2402    13
Costachi Mihnea    2382    2382    14
Deac Bogdan Daniel este cel mai tânăr Maestru Internaţional din lume, campion la numai 12 ani a grupei B20, iar Costachi Mihnea, Maestru FIDE, este medaliat cu bronz la Campionatele mondiale de junior 2014, grupa B14.
23-26 noiembrie – Mediaș, 4 meciuri în format Scheveningen între cele două echipe. Primele 3 runde vor începe de la ora 15.00 iar ultima rundă de la ora 13.00, urmată de un meci rapid pentru stabilirea ierarhiei finale.
Pe data de 22 noiembrie, la festivitatea de deschidere şi turneul de blitz, accesul în sala Grigorescu se va face pe bază de invitaţie nominală, în limita celor 100 de locuri. Pentru rezervări, iubitorii şahului sunt rugaţi să scrie pe adresa de email a FRŞah Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Accesul va putea fi permis şi la faţa locului, dar numai în limita locurilor disponibile.
Federaţia Română de Şah ţine să mulţumească în mod deosebit ACS Elisabeta Polihroniade pentru efortul depus an de an, în promovarea şahului în rândul copiilor şi pentru promovarea imaginii Şahului românesc în întreaga lume.

 

Prin semnarea protocolului de colaborare pentru acest frumos eveniment, Federaţia Română de Şah şi ACS Elisabeta Polihroniade fac un pas important în direcţia susţinerii şi promovării şahului românesc de înaltă performanţă.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sah Turneu de blitz - sah