Total Media News

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2014 se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Martie 2014 12:57
  •      Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au susţinut astăzi o conferinţă de presă în care au prezentat trofeul ediţiei din acest an a turneului care le poartă numele, iar publicului i s-a prezentat şi lista jucătorilor.
  •                
  Mikhail Youyhny, Gilles Simon, Gael Monfils, Vasek PospisilI, Janko Tipsarevic se află pe tabloul celui mai important turneu de tenis din România.
  • Ediţia 2014 a BRD Năstase Ţiriac Trophy se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie la Arenele BNR din Bucureşti şi va oferi iubitorilor de tenis şi un meci demonstrativ, cu Goran Ivanisevic, Cedric Pioline, Ilie Năstase şi Andrei Pavel în prim-plan.
  • Principalul favorit al turneului este rusul Mikhail Youzhny (15 ATP), fost număr 8 mondial, deţinător a 10 titluri la simplu şi 9 la dublu. Ceilalţi jucători care se vor găsi sub lumina reflectoarelor sunt Gilles Simon (Franţa), triplu campion la Bucureşti, Gael Monfils (Franţa), fost număr 7 mondial, Janko Tipsarevic (Serbia) şi speranţa din Canada, Vasek Pospisil (27 ATP).

    Singurul care se află într-o formă remarcabilă este Gael Monfils, ţinând cont de faptul că francezul a cucerit titlul de la Montpellier, în urmă cu o lună. Youzhny, Simon şi Pospisil trec printr-o perioadă nefastă, cu multe eliminări premature, în timp ce Tipsarevic n-a mai evoluat de câteva luni din cauza unei accidentări.

  • Lui Victor Hănescu (87 WTA) i se va acorda un bilet (wild-card) prin care i se va facilita accesul pe tabloul principal. Celelalte două wild-carduri disponibile nu şi-au aflat încă deţinătorii.

 

 

**   sursa - prosport.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis BRD Năstase Ţiriac Trophy 2014 se va desfăşura în perioada 19-27 aprilie