Bucatarie - Retete
|
Miercuri, 15 August 2012 21:09 |
Cornurile cu seminţe sunt delicioase și pot fi savurate atât la micul dejun, cât și la cina cu familia ori prietenii
.Timp de preparare: Rapid Numar de portii: 6 Complexitate: mediu
Calorii: 390Ingrediente 300 g brânză telemea mai tare 400 g spanac congelat sau proaspăt seminţe de dovleac 1 ceşcuţă cu sos de roşii Pentru aluat 400 g făină 200 g margarină 200 ml smântână sare
Mod de preparare1.Cerne făina într-un vas adânc. Adaugă sare, fă o adâncitură în mijloc și pune jumătate din cantitatea de margarină topită și smântâna. Frământă toate aceste ingrediente timp de 15 minute. 2.Lasă aluatul la rece o oră. Frământă-l apoi cu margarina rămasă, ţinută la cald. Pune-l din nou la rece. 3.Întinde aluatul și taie pătrate potrivite. În mijlocul fiecăruia, așază câte un cub de brânză și puţin spanac opărit. 4.Adună colţurile în mijloc și pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge cu sos de roșii și presară seminţe de dovleac. Lasă la cuptor 30 de minute.
** sursa :ecuisine.ro |