Pasta de naut cu verdeata Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 22:27

Iata un aperitiv delicios pentru momentele festive sau o gustare buna de zi cu zi.


 

Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 8
Complexitate: usorIngrediente400 g naut
1 lingura cu pasta de susan
2 linguri cu ulei de masline
1/2 lingurita cu chimen
2-3 catei de usturoi
100 g masline rondele
1/2 lingurita cu boia iute
1 legatura de patrunjel
sare

Mod de preparareAcopera nautul cu apa calduta si lasa-l la inmuiat cateva ore sau de seara pana dimineata. Pune-l la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, curata-l de coaja, trece-l printr-o sita deasa sau paseaza-l in blender.Adauga pasta de susan, uleiul de masline, chimenul, usturoiul zdrobit, maslinele tocate si un praf de sare. La final, incorporeaza patrunjelul tocat fin si boiaua.Pasta astfel obtinuta, las-o la rece minimum 30 de minute ca sa se intrepatrunda aromele.

 

 

 

 

***  sursa  :