Total Media News

Stiri - Life
Wilhelmina Arz lanseaza colectia Couture primavara - vara 2012 PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 16:53
 

Designerul Wilhelmina Arz lanseaza miercuri, 18 Ianuarie, ora 20:00 la Hilton Athenee Palace colectia "IMAGINE" Couture destinata sezonului primavara - vara 2012.

Imaginati-va, indrazniti a va imagina o femeie calatoare in timp, aiurea, si in sine ... traim intr - o lume deschisa, "fara frontiere "! va astept sa visam cu ochii deschisi la ceea ce suntem si putem fi, dincolo de orice capcana a virtualului in limitele caruia pare a fi "prizoniera " viata !

 

           

 

Visati, traiti, respirati, scara 1 : 1, in cea mai frumoasa calatorie - cea a fiecaruia dintre noi prin viata, bucurati-va!

Sa incepem noul an direct cu primavara 2012, cu " IMAGINE " - o colectie Couture, primavara - vara 2012 Wilhelmina Arz si colectia de pantofi conceputi si realizati de" Cristhelen B ." by Cristina Batlan pentru " IMAGINE".

Mix live DJ Wanda, atmosfera parfumata Burberry - "Body", decor "viu" Madalina Mocanu Lazar, " expresie " prin make-up Alina Brailescu, "arhitecturi " de par concept Laurent Tourette.

 
Cum te îmbraci la schi ? PDF Imprimare
Monden
Duminică, 15 Ianuarie 2012 12:34

Stilul personal îşi spune cuvântul chiar şi atunci când îţi alegi ţinutele pentru vacanţa de iarnă. Mersul la munte nu înseamnă să laşi deoparte orice preocupare pentru modă. Ba dimpotrivă! Alege-ţi cu grijă echipamentul, pentru a te simţi cât mai bine pe pârtie şi pentru a te bucura din plin de distracţiile iernii. Iată câteva propuneri !

 

 

 

 

Schiatul primează!

Dacă eşti o fire cu înclinaţii spre sport, aşadar chiar te pasionează schiatul, pentru tine va prima alegerea schiurilor. Deşi nu fac parte din vestimentaţie, schiurile sunt un element esenţial. Merită să investeşti în ele! Alege un model cât mai scump, cu un aspect cât mai rafinat.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum sa porti cizmele peste genunchi PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 14:20

 

Cizmele peste genunchi au devenit unul dintre articolele preferate ale femeilor inca din iarna trecuta, cand au fost aduse din nou in atentia publicului de catre marile case de moda.

 

Intr-adevar, cizmele peste genunchi iti pot alungi silueta si iti ofera o imagine chic dar sunt, in acelasi timp, un articol uneori dificil de purtat, iar in cazul in care nu le asortezi intr-un mod potrivit, pot oferi un efect vizual exact opus fata de ceea ce ti-ai dori. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa inveti cum sa porti cizmele peste genunchi in iarna 2012.

  

1. Pentru un look clasic, opteaza pentru o tinuta monocromatica

Unul dintre cele mai inspirate moduri de a asorta cizmele peste genunchi este sa le porti la o tinuta alcatuita din piese uni, intr-o singura culoare. Niste cizme purtate alaturi de o rochie sau o tunica in aceeasi nuanta iti subtiaza silueta si iti asigura un look special, in ciuda faptului ca un astfel de outfit este extrem de simplu de compus si nu necesita piese vestimentare foarte deosebite. Adauga o pata de culoare printr-o geanta cu un design simplu, intr-o culoare contrastanta. In cazul in care alegi un outfit de zi, opteaza pentru cizme cu talpa joasa sau cu platforma. Poarta cizme peste genunchi, cu toc, impreuna cu o rochie scurta doar in cazul in care tinuta este una eleganta, potrivita pentru seara, pentru a evita un look vulgar.

 poza cizme peste genunchi  poza cizme peste genunchi

  

2. Evita capcana fustelor prea scurte

O fusta prea scurta purtata impreuna cu cizme „over the knee" nu doar ca arata vulgar, dar iti face picioarele sa para mai groase, indiferent de cat de frumoase si suple ar fi de fapt. Una dintre cele mai mari capcane ale cizmelor peste genunchi este reprezentata de tentatia de a folosi fuste excesiv de scurte in tinuta, in incercarea inconstienta de a pastra o distanta obisnuita intre tivul fustei si cizme. Aminteste-ti faptul ca lungimea fustei nu trebuie sa scada chiar daca treci de la cizmele obisnuite, pana la genunchi, la cele mai lungi.

 poza cizme lungi  poza cizme lungi

  

3. Poarta cizme peste genunchi cu jeansi skinny

O alta varianta extrem de usor de purtat este combinatia de cizme peste genunchi si jeansi stramti sau colanti. Cele mai potrivite cizme pentru astfel de tinute sunt cele care depasesc doar putin genunchiul si nu cele foarte inalte. Secretul consta in crearea unei linii cat mai alungite si mai fine intre cizma si jacheta.

Pentru a avea o silueta echilibrata, alege pulovere sau jachete cu o croiala lejera, care iti vor oferi un look feminin si senzual, dar vor tempera, in acelasi timp, efectul foarte sexy al combinatiei de jeansi skinny cu cizme lungi.

 poza cizme lungi peste genunchi

  

4. Nu purta cizme peste genunchi pe piciorul gol

Evita sa porti cizmele peste genunchi fara dres sau pantaloni sau cu un dres transparent si lucios atunci cand distanta dintre cizma si fusta este mai mare de trei degete. Astfel de tinute te trimit cu gandul la tinutele Juliei Roberts din „Pretty Woman", aspect pe care, cu siguranta, nu ti-l doresti.

Chiar daca cizmele „over the knee" au devenit extrem de populare in ultimii ani si sunt adoptate atat de catre celebritati cat si in moda strazii, ele raman un element foarte sexy al garderobei, asadar tinutele in care porti astfel de cizme nu necesita prea multe artificii pentru a avea un aer senzual.

 poza cizme lungi peste genunchi  poza cizme lungi peste genunchi

  

5. Lasa la vedere doar cativa centimetri de piele

Orice femeie trebuie sa stie ca expresia „Less is more" nu a ajuns atat de celebra fara un anumit motiv si ca aceasta se aplica in cele mai multe cazuri. La fel este si daca vorbim despre cizmele peste genunchi. Daca porti o pereche de cizme lungi alaturi de o rochie sau o fusta al carui tiv este la doar 2-3 centimetri de marginea cizmei, lasand sa se intrevada doar o mica parte a piciorului, vei fi mult mai sexy decat daca ai purta cizmele cu un o rochie mini. In plus, vei obtine un look sofisticat si indraznet in acelasi timp, lipsit de orice urma de vulgaritate sau kitsch.

 poza cizme piele peste genunchi  poza cizme piele peste genunchi

  

6. Evita combinatiile cu elemente din stiluri prea contrastante

Unele dintre celebritatile cele mai apreciate pentru stilul lor vestimentar sunt recunoscute pentru combinatiile extrem de originale pe care le fac. Iar unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le poti primi, atunci cand vine vorba de moda, este sa indraznesti sa te joci cu stilurile pentru a-ti crea unul propriu. Totusi, uneori este mai bine sa alegi variante clasice pentru a nu da gres, deoarece unele articole vestimentare pur si simplu nu se muleaza in combinatii extravagante. Acesta este si cazul cizmelor peste genunchi. Opteaza pentru rochii simple, jeansi, colanti, pulovere cu croiala lejera sau tunici si evita tinutele prea incarcate.

 poza cizme piele peste genunchi  cizme peste genunchi cu talpa joasa

  

7. Obtine un look infailibil cu ajutorul dresului negru

O modalitate de a purta cizmele peste genunchi, fara riscul ca ai putea da gres, este sa le porti impreuna cu un dres negru, indiferent daca este mat sau usor transparent. Dresurile negre transparente au revenit in tendinte in aceasta iarna, iar combinatia de cizme lungi cu un astfel de dres pastreaza un echilibru perfect intre decenta, eleganta si senzualitate.

 poza cizme peste genunchi cu toc  poza cizme peste genunchi cu toc

  

8. Nu purta cizme peste genunchi extrem de mulate decat daca ai picioare de invidiat

Daca nu ai o silueta foarte subtire, evita cizmele peste genunchi din materiale subtiri, elastice, care se muleaza perfect pe picior. De cele mai multe ori acestea iti strang piciorul in cele mai nepotrivite locuri, facandu-l sa arate foarte neplacut. Daca nu ai picioare foarte suple, alege cizme din materiale mai rigide, din piele naturala sau sintetica, ce isi pastreaza forma si nu stau mulate pe corpul tau.

 poza cizme peste genunchi elegante  poza cizme peste genunchi elegante

  

9. Nu alege doar cizme peste genunchi negre

Desi negrul este culoarea predominanta, atunci cand vine vorba de cizmele lungi, nu ezita sa iti alegi si o pereche intr-o nuanta mai interesanta: caramel, bleumarin, gri inchis, maro sau caramiziu. Ai grija sa nu cazi in cealalta extrema, achizitionand o pereche de cizme peste genunchi intr-o culoare foarte aprinsa, deoarece vor fi foarte dificil de asortat si in plus, cu siguranta nu te vor incanta mai mult de cateva saptamani. Cauta culori frumoase dar neutre, care sa poata fi purtate cu usurinta intr-o gama cat mai larga de tinute.

  poza cizme peste genunchi casual  poza cizme peste genunchi casual

  

10. Nu spune nu rochiilor mai lungi

Nu evita sa porti rochii sau fuste care acopera partea de sus a cizmelor. Dimpotriva, o astfel de combinatie iti ofera o imagine indrazneata si eleganta, care nu va trece neobservata. Nu iti face griji ca nu vei pune in evidenta cizmele. O fusta pana la genunchi sugereaza destul de clar ca cizmele pe care le porti iti acopera genunchii si tocmai in aceasta consta farmecul tinutei. Ai grija totusi la cateva lucruri in cazul in care alegi un astfel de outfit: nu purta cizme cu croiala larga, alege-le pe cele care stau cat mai fixe pe picior si nu le combina cu fuste mulate. Fusta trebuie sa aiba un croi drept sau usor evazat, in primul rand pentru ca silueta va fi astfel echilibrata si in al doilea rand, pentru ca o fusta stramta va lasa la vedere conturul cizmelor prin material.

 poza cizme peste genunchi  poza cizme peste genunchi

Afla cum poarta cizmele peste genunchi membrele Comunitatii Fashionistelor si inspira-te din tinutele lor:

 

   
   
   

 

 

 

 

**   sursa  : divahair.ro

 
Discover Fabulos India in noul sezon la Taj Restaurant ! PDF Imprimare
Monden
Vineri, 13 Ianuarie 2012 17:17
 

O suita de noi evenimente va vor capta atentia in acest sezon la Taj Restaurant, noi calatorii intr-o lume fabuloasa, fragranta plina de mister si necunoscute, dar in acelasi timp o lume care se lasa descoperita: India.


             

Discovering the Fabulous India, un nou concept marca Taj Restaurant, va invita pe parcursul urmatoarelor 3 luni intr-o incursiune culinara, artistica si sociala, in care veti fi protagonistii unor demonstratii de rafinament, istorie si arta intr-o forma neconventionala. Va vom aduce mai aproape de o bucatarie cu o istorie de zeci de mii de ani, arome necunoscute, costume si dansuri neintelese, muzica si film, traditie si stil de viata.

Pe langa toate acestea, la Taj Restaurant, Sambata 14 Decembrie, continuam serile muzicale – Cafe Chantant, permanente ocazii de intalnire pentru artisti, interpreti si muzicanti, unde pe ritmuri de pian si instrumente diverse, alaturi de invitati si prezente deosebite, pasiunea pentru muzica, ambientul exotic si arta culinara isi dau intalnire.

Un cunoscut moment in deschiderea noului sezon, Sunday Brunch la Taj Restaurant, debuteaza duminica 15 Ianuarie printr-o diversitate de noi preparate, peste 20 la numar, care va vor da posibilitatea sa descoperiti o sumedenie de secrete ale bucatariei indiene in cel mai autentic mod.

 
St. John Party @Barletto Club PDF Imprimare
Monden
Sâmbătă, 07 Ianuarie 2012 08:30

Club Barletto dedica prima petrecere din noul an tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume de Sf Ioan! Daca te cheama Ion, Ioana, sau daca te cheama altfel, vino sambata, 7 ianuarie, la Club Barletto sa te rasfatam cu muzica buna, distractie si cadouri!!

 

 

                           

Club Barletto dedica prima petrecere din noul an tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume de Sf Ioan! Daca te cheama Ion, Ioana, sau daca te cheama altfel, vino sambata, 7 ianuarie, la Club Barletto sa te rasfatam cu muzicabuna, distractie si cadouri!!  

Despre Barletto

Situat in inima capitalei Barletto este un loc unic ce imbina un club exclusivist ,3 sali de evenimente si o piscina.

 


Pagina 74 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life