Total Media News

Stiri - Life
Cremă Antirid Acid Hialuronic Gerovital Men PDF Imprimare
Monden
Luni, 07 Iunie 2021 08:05
                       

               GH3 Men Crema antirid cu acid hialuronic 3550, 30 ml

         Cremă Antirid Acid Hialuronic Gerovital Men

    Crema Antirid acid hialuronic Gerovital Men este concepută special pentru pielea bărbaților. Prin combinația complexă de principii active, ajută la restabilirea tonusului pielii feței. Formularea ușoară asigură absorbție rapidă, fără senzația de ten gras. Testat dermatologic.

Crema este recomandată pentru tratamentul de zi cu zi a pielii tenului bărbaților, în jurul vârstei de 30 ani.
Ingrediente active
Crema conține:............
Citeşte mai mult...
 
Șampon antimătreață cu Ichtiol PDF Imprimare
Monden
Marţi, 02 Februarie 2021 12:44

   Ser anticădere - Gerovital Tratament Expert

   Unul din marii inamici ai frumuseţii părului este mătreaţa. Deși prezentă in mod natural la nivelul pielii, în unele cazuri se poate înmulţi excesiv. Șampoanele Gerovital Tratament Expert au rolul de normalizare a secreţiei sebumului, precum şi a ratei de înnoire a celulelor epidermei de la nivelul scalpului, eliminând efectele neplăcute și inestetice ale mătreții.
   Dedicat îngrijirii pielii sensibile a scalpului, șamponul luptă eficient împotriva mătreții persistente, putând fi folosit chiar și pentru ameliorarea unor probleme mai neplăcute, precum dermatita seboreică.
Formularea sa revoluționară are la bază ingrediente precum Piroctone Olamine, un antifungic esențial în combatarea mătreții, ichtiolul, cu proprietăți antiimflamatoare și antiseptice, și provitamina B5, ce menține o hidratare optimă atât la nivelul scalpului, cât și al firului de păr.
Citeşte mai mult...
 
Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu PDF Imprimare
Monden
Marţi, 10 Noiembrie 2020 11:44
                  Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
  Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu, eveniment cu o puternică moştenire culturală și istorică, organizat de Fundaţia Alexandrion ȋn fiecare an, se va desfăşura anul acesta într-un format nou, inedit. Ceremonia de decernare a unor dintre cele mai prestigioase premii din România, care onorează români a căror activitate marchează profund cultura şi ştiinţa autohtone, va avea loc la finalul lunii noiembrie. Evenimentul va fi televizat pe data de 26 noiembrie, precum şi transmis online pe canalele sociale ale Fundaţiei Alexandrion: aici, pe pagina noastră de Facebook, pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcTuzwrcM-plKpvIHlMbryQ și pe site-ul www.fundatia-alexandrion.ro.
   Lansată de către Fundația Alexandrion în anul 2014, Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu va fi organizată anul acesta, pentru al şaptelea an consecutiv. Juriul galei, format din personalități cu cariere notabile şi expertiză vastă ȋn arii de activitate variate, prezidat de către Acad. Răzvan Theodorescu, a făcut nominalizări şi a jurizat propunerile pentru domeniile teatru, artă, medicină, film, istorie, literatură, arhitectură, muzică și economie.
Citeşte mai mult...
 
Cremă CC SPF10 Premium Care PDF Imprimare
Monden
Miercuri, 20 Mai 2020 10:34

              Gerovital H3 Derma+ Premium Care

                           Crema CC SPF10 - Gerovital H3 Derma+ Premium Care 30 ml, Farmec
     Este o cremă multifuncțională, cu textură lejeră, care combină proprietățile unui produs de machiaj - prin uniformizarea culorii tenului și asigurarea unui aspect natural - cu beneficiile unui produs de îngrijire a pielii, prin creșterea nivelului de hidratare și fermitate.
Ingrediente active
Matrixyl synthe’6 creşte densitatea dermului, prin stimularea sintezei componentelor matricii extracelulare, tenul recăpătându-și astfel fermitatea, iar liniile fine și ridurile sunt vizibil reduse.
Aquaxylul este un ingredient hidratant intens ce îmbunătățește funcția de barieră a pielii, protejând astfel tenul împotriva deshidratării.
Citeşte mai mult...
 
Vin - Crama Podgoriile Vrancei PDF Imprimare
Entertainment
Duminică, 12 Aprilie 2020 11:54

                                       Crama Podgoriile Vrancei


                         Este posibil ca imaginea să conţină: băutură
    Podgoriile se află în comuna Odobești, județul Vrancea și dau cea mai mare și calitativă producție de vin.
    Soiuri nobile, europene dar mai ales autohtone .
     Pentru  tine
     Pentru   cadouri  elegante
     Pentru  petreceri  / evenimente  ( nunti , botezuri  ....)
    Vrei un vin bun, fie el alb, roze sau roșu? Dulce sau demidulce, sec sau demisec?
Intră pe pagină noastră și îți poți alege ceea ce-ți doreșți.Tot acolo găsești și prețurile sau specificațiile tuturor tipurilor de vin disponibile.
    Pentru Chiajna și Militari, transportul este gratuit.
    Lasă un mesaj sau sună la 0721 768 448 și VIN podgoriile la tine.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 78

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life