Total Media News

Stiri - Sport
SNOOKER: Mark Selby a cistigat Masters-ul londonez PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 21 Ianuarie 2013 12:18

          Mark Selby a câştigat al treilea său titlu de Masters, după ce l-a învins, ieri, în finala turneului din 2013 pe australianul Neil Robertson, campionul din 2012.

                                       

       Selby câştigase şi ediţiile din 2008 şi 2010 ale acestui turneu invitaţional, unul dintre cele mai puternice din lume. În lumea snookerului, doar şase jucători au reuşit să cucerească Mastersul de cel puţin trei ori: Cliff Thorburn, Steve Davis, Stephen Hendry, Paul Hunter, Ronnie O'Sullivan şi, acum, Mark Selby. "M-am chinuit în prima zi (n.r. - finala s-a disputat în două zile). Neil a fost jucătorul turneului până în această finală.

Citeşte mai mult...
 
Englezii sunt de părere că Vlad Chiriches ar putea deveni cel mai scump fundas din istorie! PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 20 Ianuarie 2013 20:49

         Au luat-o razna cei de la Sky Sports? :) Englezii sunt de părere că Vlad Chiricheş ar putea deveni cel mai scump fundaş din istorie! Cu banii ăştia, Real Madrid l-a luat pe Zidane

                           

           Vlad Chiricheş se bucură de o fişă de scouting incredibilă făcută de Sky Sports . Fundaşul Stelei este prezentat ca un adevărat star, care poate creşte şi mai mult. Cea mai optimistă predicţie ţine însă de preţul la care ar putea ajunge fundaşul Stelei, o cifră la care nici măcar Gigi Becali nu s-a gândit vreodată.

Citeşte mai mult...
 
Dupa 16 ani, un nou presedinte la Federatia Romana de Karate! PDF Imprimare
Sport
Duminică, 20 Ianuarie 2013 16:21

Lucian Băroiu (42 de ani) l-a detronat pe  Adrian Popescu Săcele, cel care a recurs la o strategie ieftină, în momentul în care a văzut ca pierde.

                                       

Începute ieri, alegerile de la Federaţia Română de Karate s-au încheiat astăzi. Văzând că nu are de partea sa decât o parte mică dintre reprezentaţi, Adrian Popescu Săcele (preşedinte în ultimii 16 ani), a propus desprinderea acestora într-o altă federaţie. Apoi, a părăsit sala împreună cu oamenii săi, sub ameninţarea că nu va reveni decât dacă i se îndeplineşte doleanţa.

Ceea ce nu s-a întâmplat.

Citeşte mai mult...
 
Confesiunea lui Armstrong: "Voiam sa ciştig cu orice preţ. Nu am simţit ca trisez" PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 20 Ianuarie 2013 11:26

                       Fostul ciclist american Lance Armstrong, căruia i-au fost retrase recent cele şapte titluri de câştigător al Turului Franţei, a recunoscut că s-a dopat în toate acele ediţii, în cadrul unui interviu acordat celebrei prezentatoare şi realizatoare TV Oprah Winfrey. 

                                   

           Abordat direct de Winfrey, Armstrong a răspuns că s-a dopat în toate ediţiile câştigate, dar că, în ciclismul de atunci, a fost "o modalitate de luptă cu arme egale", relatează eurosport.yahoo.com.

Citeşte mai mult...
 
Cupa Ranca la Ski & Snowboard - editia 2013 PDF Imprimare
Sport
Vineri, 18 Ianuarie 2013 17:36

                 Sâmbătă 2 februarie 2013, Consiliul Județean Gorj, Primăria Novaci, Primăria Baia de Fier, Serviciul Salvamont Gorj și S.C.Vîrful Păpușa S.A. organizează Cupa Rânca - ediția a II-a /2013.

                                 
         Cupa RÂNCA - Telescaun Păpușa, schi & snowboard pe noua pârtie de la Păpușa - Rânca 1.
- Fără limită de vârstă pentru orice nivel de pregătire;
- premii pentru toți participanții;
- surprize ....
- sărbătoare și distracție.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 450 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport