Total Media News

Stiri - Sport
BASCHET - Liga 1 - Steaua – CS Concordia Chiajna scor 65-54, 27 ianuarie 2013 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Marţi, 29 Ianuarie 2013 08:55

Steaua a învins Concordia Chiajna cu 65-54 (18-17,20-10,21-10,6-17) în cea de-a X-a etapă a Ligii I. Sala ''Mihai Viteazu'' s-a dovedit a fi neîncăpătoare, partida fiind urmărită de un număr important de spectatori de toate vârstele.

                         

Steaua a condus ostilitățile de pe teren, găsind întotdeauna variantele de a finaliza acțiunile ofensive în momentele cheie ale jocului. Gabriel Tudosa a fost marcatorul principal cu 21 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, urmat de Milos Petkovic cu 17 puncte și o recuperare.

Citeşte mai mult...
 
Sase noi sporturi adaugate la programul de iarna Jocurile Olimpice de la Soci PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 28 Ianuarie 2013 23:06

Comitetul Olimpic International (CIO) a confirmat astăzi includerea a șase noi evenimente de pe programul a Jocurilor Olimpice de Iarnă la Soci, în 2014

Ele sunt de schi half-pipe (bărbați și femei), sărituri cu schiurile pentru femei, stafeta  biatlon mixt, patinaj artistic echipă și stafeta  sanie .

                        
Decizia de a include noile sporturi  s-a bazat pe un raport prezentat de către programul olimpic Comisiei (OPC) pentru a IOC Comitetului executiv (EB), în Acapulco, în luna octombrie a anului trecut.OPC a studiat propunerea individuala  a  federațiilor  internaționale de sport și, la cererea EB, compilat o analiză detaliată a tuturor evenimentelor candidate la campionatele mondiale lor respective această iarnă.

Citeşte mai mult...
 
ATLETISM - Campionatul National de sala - Complexul "Lia Manoliu" PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 27 Ianuarie 2013 11:35

          În etapa a II-a a Campionatelor Naționale indoor, atleții steliști au obținut cinci locuri I, șase locuri II și două locuri III.

                            

                Proba de săritură în înălțime a fost dominată de Steaua atât la masculin, cât și la feminin, cu rezultate promițătoare pentru realizarea baremurilor de participare la apropiatele Campionate Europene de sală.

   Rezultate obținute:

Citeşte mai mult...
 
Azarenka a cistigat din nou la Australian Open ! PDF Imprimare
Sporturi individuale
Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 20:59

Victoria Azarenka s-a impus pentru a doua oară consecutiv la Australian Open după ce a învins-o pe Li Na în trei seturi, scor 4-6 6-4 6-3.

                              

Chinezoaica a început mai bine partida şi a cîştigat primul set, scor 6-4, un set în care s-au realizat 7 breakuri, 4 pe serva numărului 1 mondial.

Ameninţată că ar putea pierde poziţia de lider WTA, bielorusa şi-a ridicat nivelul jocului şi a reuşit două breakuri consecutive în startul manşei secunde. Pînă la urmă s-a impus la fel ca Li Na în primul, scor 6-4, în 58 de minute.

Citeşte mai mult...
 
Poliţiştii de la Antifraudă au ridicat calculatorul directoarei de la Olimpia! PDF Imprimare
Sport
Vineri, 25 Ianuarie 2013 14:31

                       evenimente  la baza Olimpia  !

                                      

         Mai multe contracte încheiate de directoarea Mihaela Neagu, printre care şi cumpărarea supraevaluată a 11.800 de metri dintr-un teren de rugby şi o margine de bază din Vitan, semnalate de-a lungul anilor de ziar, sînt anchetate de procurorii care îi coordonează pe poliţiştii de la Antifraudă din IGP.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 449 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport