Total Media News

Stiri - Sport
Cupa HEYDAR ALIYEV la Minifotbal PDF Imprimare
Sport
Luni, 29 Aprilie 2013 19:13
     Echipa Mircea Eliade va reprezenta România la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan
                                           

    Ieri, 28 aprilie 2013 Parcul Herăstrău a fost gazda etapei din România a Cupei la Minifotbal HEYDAR ALIYEV, organizată de compania petrolieră SOCAR România împreună cu Organizaţia „ODLAR YOURDU”.

    În competiţie s-au înscris 9 echipe, care timp de 5 ore şi-au disputat titlul de Campioană a României, reprezentantă a ţării noastre la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan. Astfel, echipa Mircea Eliade va întâlni la finalul lunii mai adversari din Germania, Marea Britanie, Ucraina, Georgia, Rusia, Elveţia, Austria, Letonia, Cehia şi Azerbaijan în cursa pentru titlul de Campioană a lumii în Cupa HEYDAR ALIYEV.

Citeşte mai mult...
 
Copos: Era normal ca prima instanta sa ne respinga cererea, dar Rapid va lua licenta PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 29 Aprilie 2013 18:36
   

        Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că era normal ca prima instanţă a Sistemului Naţional de licenţiere să respingă cererea clubului giuleştean, dar a dat asigurări că gruparea va primi licenţa după confirmarea planului de reorganizare de către tribunal.

                                 George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

            "Lucrurile sunt clare, planul de reorganizare a fost aprobat de Adunarea Generală a creditorilor, acum el urmează să fie confirmat de Tribunalul Bucureşti. Nu este nicio problemă cu licenţierea. Era normal ca prima instanţă de licenţiere să ne respingă cererea pentru că în conformitate cu regulamentul este nevoie ca planul de reorganizare să fie confirmat de instanţă. De aceea, rugăm instanţa să judece cu celeritate cazul nostru, noi suntem pregătiţi", a afirmat Copos pentru MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Horia Tecău şi Max Mirnîi au câştigat finala de dublu la BRD Năstase-Ţiriac Trophy PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 28 Aprilie 2013 11:58

           Perechea Horia Tecău/Max Mirnâi (România/Belarus), cap de serie numărul unu, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy, dotat cu premii în valoare totală de 467.800 de euro.

                                  

     Tecău şi Mirnâi au învins, în finală, cu scorul de 4-6, 6-4, 10-6, după o oră, 29 de minute şi 59 de secunde, cuplul Lukas Dlouhy/Oliver Marach (Cehia/Austria).

Citeşte mai mult...
 
7 sept - CIO decide Gazda ptr.Joc.Olimp.2020 si 8 sept.- CIO decide sporturile ptr JO din 2020 PDF Imprimare
Sport
Vineri, 26 Aprilie 2013 19:49

                Ședinței Consiliului Executiv IOC și  Sesiunea 125  a  CIO în Buenos Aires, Argentina   

                              

             Reuniunea  Consiliului  Executiv IOC (EB)  și adunarea generală anuală (sesiune) a membrilor Comitetului Internațional Olimpic (CIO) va avea loc la Buenos Aires, Argentina   intre  4 si  10 septembrie 2013 (EB 4 și 5 septembrie / Sesiunea 7 la 10 septembrie). 

            Sesiunea  125    a   CIO va lua decizii cu privire la aspectele cheie ale politicii și în zonele aflate sub autoritatea sa, inclusiv alegerea orașului  gazdă pentru Jocurile Olimpice din 2020- pe  7 septembrie, posibila includere a unui nou sport în programul olimpic - pe  8 septembrie , și alegerea noului președinte CIO   -  pe 10 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Politia Capitalei a venit la Sportul pentru a perchezitiona sediul clubului. PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 25 Aprilie 2013 13:44

         "Şi-a bătut joc de noi, de familiile noastre şi de aproape toţi angajaţii clubului"

          Cum comentează jucătorii situaţia de la Sportul

                                                                         

         Ferfelea a comentat situaţia de astăzi când Poliţia Capitalei a venit la Sportul pentru a percheziţiona sediul clubului.

        "Deşi nu e bine să te bucuri de răul altuia, totuşi sunt mulţumit pe deplin că organele statului ne-au luat în serios plângerile şi au început să verifice actele acesui Vasile Şiman. Acest om şi-a bătut joc de noi, de familiile noastre şi de aproape toţi angajaţii clubului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 435 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport