Total Media News

Stiri - Sport
Steaua .. Viitorul Constanta Liga I, etapa 32 ....................un MAREEEEEE BLAT ? PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 19 Mai 2013 20:33

                      BLAT   la   Steaua  - VIITORUL  ??   1-4  din  prima  repriza

 

   Rezultate   anterioare  :
      Liga 1, etapa 27. Viitorul Constanta – Rapid, scor 1-2

      Liga I, etapa 30. Pandurii Tg Jiu – Viitorul Constanta, scor 4-1

   

   “Roş-albaştrii” sînt deja campioni, aşa că Laurenţiu Reghecampf a ales să trimită în vacanţă jucătorii care au dus greul în acest sezon, iar la ultimele partide din acest sezon va alinia o echipă formată din fotbalişti care au evoluat mai puţin în acest an. .

   Meciul Steaua – Viitorul, din etapa a 32-a a Ligii 1, a provocat discuții aprinse în lumea fotbalului românesc.Deja campion în Liga 1, Gigi Becali este bănuit că va încerca să “înlesnească” o victorie a Viitorului, echipa nașului Gică Hagi, care are nevoie mare de puncte. Cu multe rezerve la start, Steaua pare o pradă accesibilă pentru puștii lui Anghel, dar realitatea pare să ne spună altceva.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep, la un pas de finala la Roma PDF Imprimare
Sporturi individuale
Sâmbătă, 18 Mai 2013 21:16

     Românca şi-a continuat seria de meciuri excelente la turneul de la Roma cu o victorie în faţa Jelenei Jankovici.

                                             

    Jucătoarea română în vârstă de 21 de ani, care ocupă poziţia a 64-a în lume, a trecut de fostul lider mondial din Serbia, după un meci foarte dificil, scor 4-6, 6-0, 7-5. Jelena Jankovici a condus cu 3-0 în setul decisiv, însă Halep a revenit senzaţional şi a obţinut o nouă victorie la turneul de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.369.000 de dolari.În penultimul act, Halep va juca împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, care a trecut, tot azi, cu scorul de 6-2, 6-0, de sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, în mai puţin de o oră de joc. Cele două jucătoare se vor întâni pentru a doua oară în carieră, după ce, la Wimbledon 2011, Simona a făcut un meci excelent împotriva Serenei, însă a pierdut cu scorul de 6-3, 2-6, 1-6, în turul doi.

Citeşte mai mult...
 
David Beckham se retrage din fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 17 Mai 2013 10:23

        Cel mai bogat fotbalist din lume va agăţa ghetele în cui la finalul actualui sezon.

                                                     

       Fostul căpitan al naţionalei Angliei, în vârstă de 38 de ani, se va retrage din fotbal după ce îi va expira contractul cu gruparea franceză Paris Saint-Germain, în luna iunie. Beckham a evoluat de 115 ori pentru naţionala engleză şi a bifat aproape 400 de partide pentru Manchester United, alături de care a câştigat şase titluri în Premier League şi o Ligă a Campionilor.

     "Le mulţumesc celor de la PSG pentru că mi-au oferit şansa să continui în fotbal, însă cred că este momentul potrivit să pun capăt carierei mele", a spus David Beckham, care şi-a donat salariul primit de la gruparea franceză în acest an şi a cucerit titlul în Hexagon.Mijlocaşul a câştigat 19 trofee în carieră, dintre care zece titluri naţionale, în timpul unei cariere care s-a întins pe durata a 20 de ani. Este singurul englez care a câştigat titluri în patru ţări diferite.

Citeşte mai mult...
 
Inscrieri pentru cursurile de inot PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 15 Mai 2013 19:51

    Clubul Sportiv al Armatei “Steaua” anunţă că, începând de astăzi, 15 mai 2013, între orele 08:00 – 19:00, se pot face înscrieri la cursurile de iniţiere înot din cadrul Complexului Sportiv “Steaua”, la bazinul de Polo Ghencea.

                                        

     Adresa unde se pot depune cererile: bd. Ghencea, nr. 45, sector 6, București (intrarea de lângă capătul tramvaiului 41).

   Se pot face înscrieri şi telefonic la numerele:

 

Citeşte mai mult...
 
Programul Cupei Romaniei la handbal masculin PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 13 Mai 2013 17:28

             Partidele din sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin au fost stabilite, luni, prin tragere la sorţi, la sediul Federaţiei Române de Handbal.

 

    Potrivit tragerii la sorţi, programul meciurilor este următorul, cu menţiunea că HCM Constanţa (campioana) şi Ştiinţa Bacău (vicecampioana), au fost capi de serie:

HCM Constanţa - Energia Pandurii Târgu Jiu (ora 14.00),

Potaissa Turda - CSU Suceava (16.00),

HC Odorhei - CS Caraş Severin (18.00)

Poli Timişoara - Ştiinţa Bacău (20.00).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 433 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport