Total Media News

Stiri - Sport
F1 Barci cu motor - Qatar – Doha PDF Imprimare
Sport
Luni, 27 Mai 2013 10:38

           Chiappe prinde un fantastic loc secund

                         

    Pentru cel de-al zecelea Grand Prix F1 - Bărci cu motor din Qatar, pe 10 martie, în Doha, Philippe Chiappe a trebuit să facă faţă unei concurenţe serioase, în special cu revenirea la linia de start a dublului campion mondial    Sami Selio care şi-a revenit după accidentul grav suferit în octombrie anul trecut în China.

    Pilotul francez al echipei CTIC China, pentru care Motul asigură asistenţă tehnică, şi-a asigurat locul şase la cursa de probă, prima poziţie pe grila de start fiind ocupată de Ahmed Al Hameli, parcurgând 2 km din circuit cu o viteză medie de 160 km/h.

Citeşte mai mult...
 
Andreea Chitu pe podium la World Masters Tyumen-Rusia PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 26 Mai 2013 18:01

        Andreea Chițu a cucerit medalia de bronz a categoriei - 52 kg. la World Masters Rusia, unul din cele mai prestigioase turnee mondiale.

                                             

     Medalia de aur a revenit Majilindei Kelmendi din Kosovo, iar argintul mongolezei Adiyasambuu Tsolmon.

Citeşte mai mult...
 
Cati bani incaseaza Bayern Munchen pentru ca a castigat Liga Campionilor PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 26 Mai 2013 13:12
    Bayern Munchen a castigat Liga Campionilor, dupa ce a invins in finala pe Borussia Dortmund. O uriasa reusita in plan sportiv, dar si financiar.
     Doua echipe germane si-au disputat sambata seara trofeul suprem al fotbalului european inter-cluburi. Bayern Munchen si Borussia Dortmund s-au infruntat in finala Ligii Campionilor.
     A fost nu numai un duel al orgoliilor, ci si o batalie pentru bani. Cea mai importanta competitie europeana sporeste valoarea de piata a echipelor participante, precum si cota de transfer a jucatorilor, in special in cazul evolutiilor pozitive.
     Dar pe langa acestea, simpla prezenta in Liga Campionilor aduce venituri sigure unei echipe de fotbal. Institutia organizatoare, UEFA, acorda sume importante pentru accederea in diferite faze ale intrecerii, precum si pentru obtinerea de puncte (victorii sau meciuri egale).
Citeşte mai mult...
 
Medalie de aur pentru Ana Maria Branza la Cupa Mondială - Havana 2013 PDF Imprimare
Sporturi individuale
Sâmbătă, 25 Mai 2013 16:24

          Spadasina Ana Maria Brânză a cucerit medalia de aur în proba individuală a competiției, întrecându-le pe sportivele din Rusia - Sivkova și Andrushina, iar în asaltul final, pe Emese Szasz din Ungaria.

                                  

 

    În finala concursului, Simona Pop a obținut la rându-i clasarea în primele opt spadasine.

 

Citeşte mai mult...
 
Cum ramane Steaua pe linia de plutire dupa arestarea lui Becali PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 21 Mai 2013 08:27

     Miza zecilor de milioane de euro care pot veni din grupele celei mai râvnite competiţii intercluburi menţine echipa pe linia de plutire după arestarea lui Becali

                          

      Becali vrea să conducă din închisoare, iar miza banilor va sfâşia clubul pe termen lung

      Teia Sponte şi vărul Virgil vor fi la butoane

      Arestarea patronului Gigi Becali a produs un cutremur şi la echipă. În cel mai bun sezon al roş-albaştrilor din ultimii ani, lumea se întreabă dacă problemele finanţatorului vor scufunda campioana. „Ce se va întâmpla cu Steaua ?” , a fost una dintre întrebările puse unui Gigi Becali sleit de puteri, după aflarea veştii că trebuie să meargă la închisoare. „Steaua mai are acum nevoie de finanţare!? Steaua va fi până la capăt şi măcar satisfacţia asta să o am acolo (n.r. în închisoare).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 432 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport