Total Media News

Stiri - Sport
Campionatului Mondial de Karate WUKF pentru Seniori si Veterani - 5 si 9 iunie, Sala Polivalenta PDF Imprimare
Arte martiale
Luni, 03 Iunie 2013 07:49

Karateka romani isi apara titlul de campioni mondiali


     Intre 5 si 9 iunie, Sala Polivalenta din Bucuresti gazduieste cea de-a 5a editie a Campionatului Mondial de Karate WUKF  pentru Seniori si Veterani, cea mai importanta competitie de profil de anul acesta. Pentru a-si apara titlul de campioni mondiali, sportivii romani lupta impotriva a peste 450 de karateka internationali de top din tari ca: Marea Britanie, Japonia , Irlanda, Spania, Portugalia, Elvetia, Rusia, Africa de Sud, Venezuela, Malaysia, Taiwan, India  si nu numai. 

                                   

     Evenimentul  va fi  transmis  LIVE  - cu  acces  GRATUIT -  pe  internet  pe  :  www.total-media-net.ro  , www.karate.info.ro , www.tmn-tv.ro, www.tmn-tv.ro

    Organizatorul Campionatului, Federatia Romana de Karate FRK WKC, asteapta la acest eveniment peste 250 de oficiali din intreaga lume, printre care comitetul director al Federatiei Mondiale WUKF, arbitrii, antrenori si conducatori ai delegatiilor internationale ce vor fi prezenti la competitia ce va decide viitorii campioni ai karate-ului mondial.

Citeşte mai mult...
 
PETROLUL a castigat Cupa Romaniei la fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 02 Iunie 2013 09:40

                Directorul sportiv al Petrolului Ploieşti, Cristi Vlad, a declarat, sâmbătă seară, într-o conferinţă de presă la Arena Naţională, că victoria din Cupa României, scor 1-0, cu CFR Cluj, reprezintă un vis împlinit.

                 

 

    "Trăiesc clipe mari, visam la asta de când jucam pe coclaurile Ligii a III-a. Ne-am realizat un vis. Nu prea realizăm ce am înfăptuit în seara asta. Sunt mândru şi fericit că am ocazia să lucrez la cel mai frumos club din România. Este un nou drum, după ani de chin şi restrişte în ligile inferioare. Cred că am avut un an senzaţional", a declarat Cristi Vlad.

Citeşte mai mult...
 
FC Barcelona şi HSV Hamburg vor juca finala Ligii Campionilor la handbal masculin PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Sâmbătă, 01 Iunie 2013 20:56

      În prima semifinală a zilei, FC Barcelona Intersport a eliminat formaţia KS Vive Targi Kilce, scor 28-23 (13-10), iar în cea de-a doua, HSV Hamburg a trecut de conaţionala THW Kiel, cu scorul de 39-33 (19-16).

 

      Premiile totale ale ediţiei 2012-2013 se ridică la 3.03 milioane de euro, din care 950.000 de euro sunt destinaţi doar primelor patru clasate, care participă la Turneul Final Four de la Koln.

Citeşte mai mult...
 
Marius Vizer a cistigat presedintia SportAccord PDF Imprimare
Sport
Vineri, 31 Mai 2013 09:55

       Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, a cîştigat preşedinţia SportAccord,informează Realitatea TV.

 

                        

    "Din 2017 vreau să organizez campionatele mondiale reunite în aceeaşi ţară, fără să fie necesare investiţii de infrastructură, logistică, aşa cum se face pentru sporturile olimpice, dar şi din resurse generate de un eveniment local. Vom finanţa federaţiile naţionale care se confruntă cu o serie de neajunsuri. Din bugetele atrase de Banca Internaţională a Sportului, Loteria Internaţională a Sportului un fond de investiţii. SportAccord este o organizaţie înfiinţată în 1967, la care au aderat atunci 26 de federaţii internaţionale şi actualmente un frup de 106 organizaţii internaţionale: 35 olimpice şi 71 deolimpice. SportAccord este o forţă reală a sportului mondial care de câteva decenii a fost ţinută într-o poziţie pasivă şi pe care vreau eu să o trezesc acum", a declarat Vizer, la Realitatea TV.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Karate FRK WKC -- Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00 PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 31 Mai 2013 07:48

     Sambata, 1 iunie, intre orele 09.00 si 18.00, Sala Sporturilor din Brasov gazduieste Campionatul National de Karate FRK WKC pentru copii si cadeti, organizat de Federatia Romana de Karate WKC.


                              


   Peste 500 de sportivi, viitorul karate-ului national si international, sunt gata sa-si arate maiestria si sa lupte pentru primul loc al podiumului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 431 din 488

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport