Total Media News

Stiri - Sport
IOC a lansat astazi raportul Comisiei de Evaluare ptr. a XXXII a editie a J.O. PDF Imprimare
Sport
Marţi, 25 Iunie 2013 11:37

       Raportul urmează vizitele Comisiei   in  cele trei orașe candidate de licitare a găzdui Jocurile Olimpice de vară 2020:. Istanbul (Turcia), Tokyo (Japonia) și Madrid (Spania)

                                                        ** Sir Craig REEDIE

 

    Comisia de Evaluare, prezidat de membru CIO în Marea Britanie și vice-președintele CIO Domnule Craig Reedie, petrecut patru zile în fiecare oraș candidat la inceputul acestui an (a se vedea datele de mai jos) de a efectua inspecții la fața locului și să efectueze o evaluare a orașelor "Olimpice proiecte de jocuri.

   Raportul este o analiză tehnică, care este oferit pentru membrii CIO înainte de candidate orașului Briefing 2020 pentru membrii CIO, care va avea loc pe 3 și 4 iulie, la Centrul de Convenții Beaulieu, Lausanne.

  În cadrul acestei întâlniri, candidatul Orașe vor avea posibilitatea de a prezenta aspectele tehnice ale candidaturile pentru membrii CIO și să răspundă la întrebări.

Citeşte mai mult...
 
- Echipa feminina - argint la Campionatul European de la Zagreb PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 14:53

           Echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb.

                                         

   Un motiv de mândrie pentru clubul roș-albaștrilor întrucât din componența echipei naționale fac parte trei steliste. Ana Maria Brânză, medaliată cu aur în proba individuală, Maria Udrea, Simona Pop împreună cu tânăra Amalia Tataran legitimată la CS Satu-Mare, au făcut posibil acest fapt.

Citeşte mai mult...
 
MTS si CIADO lupta impotriva consumului de droguri PDF Imprimare
Sport
Vineri, 21 Iunie 2013 15:55

      Asociaţia Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) a fost reprezentată Dl. Acad Constantin Bălăceanu Stolnici, preşedintele organizaţiei şi domnul Lazăr Gigel, reprezentant CIADO la Comisia Europeană.

                                

     În cadrul conferinţei, ministrul Nicolae Bănicioiu a declarat următoarele: „Vreau să mulţumesc Asociaţiei Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului pentru tot ceea ce a făcut şi va face şi de acum înainte pentru a combate un flagel care, din păcate, face foarte multe victime în rândul generaţiilor tinere şi nu numai.

    Tinerii nu trebuie să considere că drogurile sunt o distracţie sau o modalitate de petrecere a timpului liber, ci trebuie să fie conştienţi de efectele nocive ale acestora, întrucât afectează starea de sănătate şi comportamentul în societate.

Citeşte mai mult...
 
Ana Maria Branza - Campioana europeana la Zagreb PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 20 Iunie 2013 07:16

      Stelista Ana Maria Brânză s-a impus în această seară în finala Campionatului European de Scrimă de la Zagreb.

                                        

    Ea a învins-o cu 15-11, după o luptă foarte disputată, pe reputata spadasină italiană Francesca Quondamcarlo, asigurându-și astfel titlul de Campioană Europeană. 

   Sportiva militară și-a asigurat prezența în finală după ce a trecut în sferturi de o altă italiancă, Rossella Flamingo, iar în semifinale de poloneza Renata Knapik.

Citeşte mai mult...
 
In perioada 27 mai - 2 iunie 2013 va avea loc Turneul Final de rugby juniori U17 PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Miercuri, 19 Iunie 2013 07:55

           Duminicã a avut loc, la sediul FRR, şedinţa tehnicã ce deschide oficial Turneul Final al Diviziei Naţionale la rugby rezervat juniorilor sub 17 ani.

                          

       Evenimentul va fi gãzduit în perioada 27 mai – 2 iunie pe terenurile de rugby din cadrul Complexului Sportiv „Steaua” (bd. Ghencea nr. 45).

 

         Pentru ediţia 2013 a TF U17, s-au calificat CSA CSS Steaua Bucureşti, CFR Constanţa, ACS Flamingo, RCM UV Timişoara, Arieşul Mihai Viteazul, RCM Galaţi şi CSS Tecuci.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 430 din 489

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport