Total Media News

Stiri - Sport
Reghecampf: S-au inteles cluburile pentru transferul lui Chiriches PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 25 August 2013 09:50

            Reghecampf: S-au înţeles cluburile pentru transferul lui Chiricheş.

            Victor Becali: Chiricheş nu a semnat absolut nimic.

            Mihai Stoica anunţă preţul transferului

 

    Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia, informează digisport.ro.

 "Starea lui Chiri este bună. S-au înţeles cluburile pentru transferul lui. Mă bucur foarte mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară, dacă va fi, bineînţeles, sănătos. Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să calificăm echipa în grupele Champions League", a spus Reghecampf.

Victor Becali spune că Vlad Chiricheş nu a semnat nimic

Citeşte mai mult...
 
Costica Stefanescu PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 24 August 2013 12:41

          Helmuth Duckadam, Gică Popescu, Gică Craioveanu i-au adus un ultim omagiu lui Costică Ştefănescu

                                   
       Zeci de suporteri ai Universităţii Craiova, precum şi foşti colegi ai lui Costică Ştefănescu, între care Helmuth Duckadam şi Gică Popescu, au mers, vineri, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist, pentru a depune coroane de flori.

      Oamenii au început să vină, vineri, încă de la primele ore ale dimineţii, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep s-a calificat in finala la New Haven PDF Imprimare
Tenis
Sâmbătă, 24 August 2013 08:36

      Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a acces pentru a patra oară în acest an, în finala unui turneu WTA, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, pe sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 8 WTA şi cap de serie numărul 4, în penultimul act la New Haven (SUA).

                                           

        Halep a avut nevoie de o oră şi 20 de minute pentru a obţine a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din Top 10 WTA şi pentru a accede astfel în finala turneului Premier cu 690.000 de dolari premii.

       Adversara de sâmbătă a româncei este Petra Kvitova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 3, deţinătoarea trofeului la New Haven. Kvitova a întrecut-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-1, pe conaţionala sa Klara Zakopalova, locul 33 WTA.

       Kvitova şi Halep se vor afla pentru prima dată faţă în faţă pe terenul de tenis.

Citeşte mai mult...
 
Campionat de oina al Politiei de Frontiera PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Vineri, 23 August 2013 09:40
   
    Ministerul Afacerilor Interne, prin intermediul Politiei de Frontiera ,este preocupat de transmiterea pe mai departe a traditiei practicarii oinei la nivelul acestuia.
    Dupa promovarea foarte buna pe care o face Frontiera Tomis Constanta -echipa fanion a Politiei de Frontiera,la nivelul acestei institutii este organizata o competitie proprie de oina.

    La acest eveniment,organizat in perioada 20-22.08.2013 la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera                                                    
Mehedinti,participa un numar de 5 echipe reprezentand structurile politiei de frontiera din urmatoarele judete:Maramures,Constanta,Vaslui,Tulcea si Galati.
     Anul acesta se disputa editia a -3 –a a competitiei,precedentele doua fiind castigate de Maramures,respectiv Constanta.Avand in vedere ca la turneu participa echipe nou infiintate,pentru a pastra un echilibru de forte,la competitie nu au drept de joc jucatorii legitimati de federatia de oina.
Citeşte mai mult...
 
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la festivitatea de deschidere a Camp. European de Taekwondo PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 23 August 2013 07:21

          Ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu, a participat la festivitatea de deschidere a Campionatului European de Taekwondo WTF la Cadeţi care se desfăşoară în perioada 22 – 25 august la Sala Polivalentă.

                   

       

              

      Ministrul Nicolae Bănicioiu a salutat iniţiativa Federaţiei Române de Taekwondo WTF pentru organizarea celor două campionate, atât cel pentru cadeţi, cât şi cel de Para-Taekwono şi i-a încurajat pe sportivi:

     „Vreau să urez tuturor bun venit în România şi mult succes sportivilor care participă la aceste campionate. Felicit Federaţia pentru organizarea acestor acţiuni sportive deosebite şi pentru prilejul pe care l-au oferit, astfel, sportivilor cu dizabilităţi de a-şi demonstra puterea sportivă. Mă bucur nespus că ţara noastră este gazda acestor campionate. Este un moment oportun pentru a promova această disciplină practicată de 2000 de ani, de altfel şi singura dintre ramurile artelor marţiale cuprinsă în programul Jocurilor Olimpice. Încă o dată le urez mult succes sportivilor noşti şi am încredere că, nu peste mult timp, aceştia vor ajunge să ne reprezinte cu mândrie şi rezultate bune în competiţii la nivel mondial”.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 413 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport