Total Media News

Stiri - Economie
Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie PDF Imprimare
Companii
Vineri, 03 Februarie 2012 11:53

Incepand cu data de 1 februarie 2012, Sover Optica se transforma in grup de distributie, cele doua societati – Sover Optica si Optical Lenses - desfasurandu-si activitatea precum doua unitati logistice specializate in functie de categoriile principale de articole comercializate.

                      

                             

Produsele finite, fie ca ne referim la articole optice atasate vederii (rame de ochelari, ochelari de soare, accesorii etc), la echipamentele de investigatie a vederii (autorefkeratometre, combine oftalmologice, fundus camera etc) ori la cele destinate laboratorului de optica (masini de slefuit, lensmetre, instrumentar etc), vor constitui portofoliul Sover Optica, in vreme ce produsele semifinite - lentilele oftalmice corectoare - vor intra in portofoliul nou infiintatei societati Optical Lenses. 

 

Citeşte mai mult...
 
Preturile apartamentelor vor stagna in 2012 PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 01 Februarie 2012 11:50

Preturile apartamentelor sunt asteptate sa stagneze in 2012, dupa scaderi constante inregistrate in ultimii trei ani, potrivit unui raport de monitorizare imobiliara realizat de site-ul AnunturiParticulari.ro.

 

                              

In contextul in care noile norme restrictive de creditare impuse de BNR nu au efect asupra segmentului de piata cu preturi cuprinse pana la plafonul programului ”Prima Casa” si daca din punct de vedere financiar si economic nu vor exista evenimente semnificative in anul 2012, AnunturiParticulari.ro estimeaza ca acest an va aduce cu sine o stabilizare a preurilor la apartamente, etapa de scadere masiva a preturilor fiind o perioada depasita de piata imobiliara.In luna ianuarie, pretul mediu solicitat de proprietari pentru o garsoniera a fost de 37.500 euro, diferenta fata de aceeasi luna a anului 2011 fiind de doar 100 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Johnson Controls deschide oficial fabrica de scaune pentru autovehicule din Craiova. PDF Imprimare
Auto
Marţi, 31 Ianuarie 2012 14:55

Conducerea Johnson Controls, lider global în domeniul scaunelor pentru autovehicule, al sistemelor de plafon, uşi, tablouri de bord şi al componentelor electronice pentru interiorul autovehiculelor a deschis oficial astăzi cea mai nouă fabrică de asamblare de scaune pentru autovehicule, în Craiova.

 

              

 

Fabrica just-in-time (JIT) va furniza uzinei Ford sisteme de scaune complete pentru noul B-MAX minivan, în regim just-in-sequence.

La ceremonie a participat Valentin Mocanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, reprezentând Guvernul României.

“Suntem onoraţi să sprijinim clientul nostru Ford Motor Company în Craiova, să aducem o creştere economică semnificativă în regiune şi să devenim un membru al comunităţii locale.”, a precizat Jeff Williams, Group Vice President şi General Manager, Johnson Controls Automotive Customer Group Americas. “România reprezintă un jucător important pentru piaţa auto în continuă creştere din Europa de Est, considerând statisticile care preconizează o creştere de aproximativ 80% a pieţei auto din România în următorii 4 ani.”, a continuat Jeff Williams.

 

Citeşte mai mult...
 
Televiziunile publice, in criza. Ce a facut RTÉ Irlanda pentru a supravietui recesiunii PDF Imprimare
Media-Publicitate
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:54

Cele mai multe dintre televiziunile publice europene se confrunta cu acelasi tip de probleme, respectiv recesiunea, finantarea insuficienta, procesul greoi de modernizare si, in majoritatea cazurilor, dependenta de factorul politic.

 

 

                 

In aceasta situatie, se pune problema supravietuirii posturilor publice, potrivit reprezentantilor Televiziunii Romane. Despre toate aceste probleme a vorbit si Michael Lally, directorul de stiri al televiziunii publice din Irlanda (RTÉ), care crede ca actuala criza financiara va modifica si va forma viitorul serviciului public de televiziune.

Citeşte mai mult...
 
MEDIA & MARKETING Radu "Nasul" Moraru: "Ii voi moguliza pe romani PDF Imprimare
Media-Publicitate
Marţi, 31 Ianuarie 2012 10:47

Radu Moraru se pregateste sa lanseze, in luna februarie, postul Nasul TV, pentru finantarea caruia a apelat la subscriptia publica de actiuni. Noul proiect vine dupa ce realizatorul s-a retras din 10 TV, proiect sustinut de patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari.

 

 

               

Despre relatia jurnalistului cu Zoltan Teszari, preluarea in grila RCS&RDS a noului post TV, negocierile prezentatorului cu alte televiziuni, cat de greu este sa faci business de televiziune, relatia cu agentiile de media, precum si despre viitorul post, Nasul TV, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Radu Moraru. DailyBusiness.ro: Va pregatiti sa lansati Nasul TV dupa ce proiectul 10 TV a murit in mai putin de un an de la lansare. Care au fost cauzele pentru care acest proiect a esuat?

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 410 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie