Total Media News

Stiri - Economie
XUltra WRS, echipament sport pentru rideri PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 18 Martie 2012 10:43

 Italienii de la Xpd au lansat un nou model de incaltaminte pentru rideri, dupa ce pana acum s-au facut cunoscuti cu variantele Xp3, Xp5 si Xp7.

                         

Acum au iesit pe piata cu o versiune sport de incaltaminte care se adreseaza motociclistilor.

Citeşte mai mult...
 
Euro, la un nou maxim istoric. De ce a ajuns leul atat de slab PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:21

Moneda nationala s-a depreciat vineri, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) ajungand la un nou maxim istoric. Astfel, cursul valutar a crescut cu 1,11 bani, pana la 4,3783 lei/euro

Maximul istoric precedent a fost de 4,3688 lei/euro, inregistrat pe 30 iunie 2010.Joi, cursul oficial a fost de 4,3672 lei/euro.In raport cu dolarul, leul s-a depreciat cu 0,66 bani, pana la 3,3544 lei/dolari.
Cursul valutar a ajuns vineri la un nou maxim istoric, de 4,3783 lei pentru un euro. Vezi care sunt principalele motive care au dus la deprecierea drastica a monedei nationale.

Citeşte mai mult...
 
AVAS şi Ford Motor au semnat un act adiţional la contractul de privatizare a Automobile Craiova PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 17 Martie 2012 17:05

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) şi Ford Motor Company au semnat un act adiţional la contractul de privatizare a SC Automobile Craiova, potrivit căruia termenele de realizare a obligaţiilor post-privatizare asumate de cumpărător au fost prelungite iar Ford va achita penalităţi pentru nerealizarea numărului de autovehicule asumat prin contract, informează AVAS, într-un comunicat remis vineri AGERPRES.

"Prin acest Act adiţional, contractul de privatizare a SC Automobile Craiova SA a fost adaptat la realităţile economice actuale, determinate de efectele crize economice globale. Principalele modificări operate prin documentul semnat se referă la simplificarea procesului de restructurare prevăzut în contractul iniţial, prelungirea până la 31 decembrie 2012 a termenelor de realizarea a obligaţiilor post-privatizare asumate de cumpărător şi simplificarea procedurii de eliberare a garanţiilor pentru executarea investiţiilor, acomodarea ajutoarelor de stat autorizate cu noile condiţii din planul de afaceri şi din contractul de vânzare cumpărare de acţiuni şi achitarea penalităţilor prevăzute în contract, drept compensaţie pentru nerealizarea numărului de autovehicule asumat prin contract", prevede documentul, care a fost semnat de preşedintele AVAS, Aurelian Popa, şi Don Gelinas, reprezentant al Ford Motor Company.

 

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a stabilit intervalul de pret pentru actiunile Transelectrica PDF Imprimare
Energie
Joi, 15 Martie 2012 22:57

Guvernul a stabilit astazi intervalul de pret intre 14,9 lei/actiune si 19,2 lei/actiune in cadrul căruia sa se realizeaze subscrierile investitorilor pe perioada de derulare a ofertei, si in afara căruia sa nu se vanda acţiuni in cadrul ofertei publice secundare de vanzare de acţiuni reprezentand 15% din capitalul social al Companiei Nationale Transelectrica S.A.

                        
   Oferta Publica Secundara se va derula in perioada 14-27 martie 2012 iar actiunile vor fi oferite in doua Transe, respectiv Transa Investitorilor Mari (90% din totalul actiunilor oferite)....

Citeşte mai mult...
 
Televiziunea fara publicitate. Ce castiga cablistii din posturile proprii PDF Imprimare
Media-Publicitate
Joi, 15 Martie 2012 22:48
 

Batalia pentru clienti a operatorilor de cablu a dus la nasterea unui nou tip de business in televiziune, respectiv difuzarea de continut, lipsit de publicitate. Reteta pare sa sfideze modelul traditional al afacerii de presa, in care mass-media se finanteaza prin incasarile atrase din reclama.

Este si cazul nou-lansatei televiziune Digi24, apartinand operarorului de cablu RCS&RDS.Despre ce inseamna acest business in operatiunile operatorului de cablu, dar si despre ce castiga compania prin finantarea posturilor proprii, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare al RCS&RDS.Popoviciu a spus ca Digi24 este finantat din activitatile curente ale companiei RCS&RDS, iar prin faptul ca nu difuzeaza publicitate nu intra in concurenta cu restul televiziunilor de stiri.Reprezentantul operatorului de cablu a spus ca sumele alocate pentru Digi24 reprezinta o "investitie in viitor".


Citeşte mai mult...
 


Pagina 397 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie