Total Media News

Stiri - Economie
Ringier a cumpărat eJobs PDF Imprimare
Media-Publicitate
Sâmbătă, 31 Martie 2012 07:29
            

Una dintre cele mai importante companii de media prezente pe piaţa autohtonă, Ringier, a achiziţionat cel mai mare portal de joburi.

 

Ringier România, cea mai mare companie internaţională de publishing din ţară a preluat 70% din acţiunile Ejobs Group SA. companie care operează portalul ejobs.ro, informează un comunical al Ringier.

Citeşte mai mult...
 
Casa de Vinuri Pietroasa a facut cerere de intrare in insolventa PDF Imprimare
Companii
Sâmbătă, 31 Martie 2012 07:27

Casa de Vinuri Pietroasa SRL a depus, pe 23 martie 2012, la Tribunalul Bucureşti, o cerere de intrare în insolvenţă, acceptată în urmă cu două zile de instanţă.

                              

La începutul acestei săptămâni, Tribunalul Constanţa a aprobat cererea de intrare în insolvenţă a producătorului Murfatlar.

Citeşte mai mult...
 
Proiecte de arhitectura si autorizatii de construire PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 30 Martie 2012 12:40

Atunci cand demaram un proiect important, cum este constructia unei locuinte, avem nevoie de cat mai multe informatii despre etapele pe care trebuie sa le urmam, care sunt documentele si avizele necesare pentru a putea construi, ce conditii trebuie sa indeplineasca terenul sau chiar cum sa interpretam corect prevederile legislatiei in vigoare.

                    

        Suprafata construita /vs/ suprafata utila

O confuzie ades intalnita, atunci cand ne raportam la suprafata, este aceea intre suprafata construita si suprafata utila.

Citeşte mai mult...
 
Motorola a lansat smartphone-ul Motoluxe in Romania PDF Imprimare
IT
Vineri, 30 Martie 2012 07:57

Motorola a lansat in Romania smartphone-ul Motoluxe, cu Android 2.3 si touchscreen de 4 inci, numai bun de scris e-mailuri, navigat pe internet si vizionat filme.

           

Motorola Motoluxe are o camera digitala de 8MP cu auto focus, inca o camera frontala de tip VGA, pentru apeluri video. Are GPS, poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth si are port USB. Mai mult, permite accesul la Android Market unde vei gasi mii de jocuri, aplicatii, muzica, carti si filme.

Citeşte mai mult...
 
Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța PDF Imprimare
Auto
Joi, 29 Martie 2012 13:38
Bavaria Motors, parte a rețelei de dealeri BMW în cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanța. Inaugurarea oficială va avea loc pe 31 martie.

                       


Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța

Citeşte mai mult...
 


Pagina 393 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie