Total Media News

Stiri - Economie
Tiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Tiriac Imobiliare in Piata Victoriei din Bucuresti, PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 25 Mai 2022 08:56

      Tiriac Tower, proiectul de birouri dezvoltat de Tiriac Imobiliare in Piata Victoriei din Bucuresti, a fost inaugurat marti, 17 mai, in prezenta domnului Ion Tiriac.

    La data lansarii, cladirea de birouri a atins un grad de ocupare de 95%, locatia devenind astfel un pol central pentru jucatori importanti ai industriilor IT, farmaceutice, asigurari, imobiliare si servicii.
”Cred ca prin calitate si solutii eficiente acest proiect se remarca in peisajul imobiliar local. Este o amprenta care tine de filozofia Grupului pe care l-am construit si directia in care vom continua investitiile viitoare. Avem alaturi parteneri si colaboratori care ne fac cinste, care ne-au ales din ratiuni de eficienta si standarde inalte”, a declarat Ion Tiriac in cadrul conferintei de presa.

                                          No alternative text description for this image
*
Citeşte mai mult...
 
Moveos : prototip de autoutilitară electrică PDF Imprimare
Auto
Vineri, 20 Mai 2022 12:30
                    
      Compania brașoveană Moveos a investit câteva sute de mii de euro într-un prototip de autoutilitară electrică. „Ne referim la toate activitățile legate de analiză de piață, concept și proiectare, identificare și selecție de materie primă, producția primelor prototipuri și testările tehnice aferente, totul cu o echipă de 12 proiectanți, ingineri, tehnicieni si mecanici, entuziaști să participe la un astfel de proiect”, au precizat reprezentanții companiei. „Odată cu diversificarea activității noastre în medii industrial diferite, am identificat nevoia unui transport utilitar eficient. Din dorința de a ne alinia la mișcarea globală în direcția reducerii emisiilor de carbon ideea de a produce o autoutilitară 100% electrică a devenit țelul spre care ne-am concentrat eforturile încă din primii ani de la înființarea companiei”, mai precizează compania. 

      Pe scurt, despre proiect

     eMoveUtil face parte din Grupul Moveos și își desfășoară activitatea în domeniul vehiculelor electrice.
Dorim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu un vehicul utilitar 100% electric.

 

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică cu tema 350 de ani de la nașterea lui Ion Neculce PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 18 Mai 2022 08:41
                         

    În conformitate cu prevederile Legii nr. 312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, începând cu data de16 mai 2022, Banca Naţională a României va lansa în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 350 de ani de la nașterea lui Ion Neculce..

    Caracteristicile monedei sunt următoarele:...

..

Citeşte mai mult...
 
ZIUA ÎNTREPRINZĂTORILOR 2022 PDF Imprimare
Companii
Marţi, 17 Mai 2022 11:12
                         Ar putea fi o imagine cu text care spune „ROMÂNIA CNIPMMR SI PATRONATULIMMGALAȚI ZIUA ÎNTREPRINZĂTORILOR Galați, 20 mai 11 AM Sponsori BCR sodexo QUS Groupama Û ASIGURĂRILOR PARTENER BANCA TRANSILVANIA®”
Durată: 3 ore
Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook
Împreună cu Consiliul Județean Galați și Patronatul IMM-urilor din Galați organizăm cea de-a 29-a ediție a evenimentului nostru tradițional: Ziua Întreprinzătorilor!
Citeşte mai mult...
 
SMAEB 2022 PDF Imprimare
Moto-ATV
Sâmbătă, 14 Mai 2022 11:12

SMAEB 2022

                                
    "Crezi in dragoste la prima... accelerare? Hai la Salonul Moto in 20-22 Mai, la Romexpo si, cine stie, poate-ti vei gasi motorul pereche!"
    Acesta este mesajul organizatorilor pentru editia din acest an.
ATH Moto este o prezenta nelipsita de la astfel de evenimente si te asteptam aici cu un spatiu expozitional generos, asa cum te-am invatat, si multe surprize.
SMAEB 2022: agrement, transport urban & livrari
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 400

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie