Total Media News

Ştiri - Actualitate
Inca o lovitura DURA primita de piratii de pe net PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 08 Februarie 2012 09:09

Acesta este cel mai recent site de de torrent care a anuntat ca isi incheie serviciile, dupa ce Megaupload a fost inchis.

 

                      

Citeşte mai mult...
 
ITOL. Learning & Development Summit (III) 29 martie 2012 Citeste mai mult: ITOL. Learning & Develop PDF Imprimare
Invatamant
Luni, 06 Februarie 2012 22:47

Learning & Development Summit este un eveniment la a treia editie, dedicat celor mai importanti jucatori ai pietei educatiei permanente (LifeLong Learning) din Romania. Va avea loc pe 29 martie, in Bucuresti, la Hotel Novotel.Cele mai noi preocupari, tendinte si proiecte in domeniul Learning & Talent Development vor fi explorate in prezenta participantilor, intr-un mix de 8 sesiuni internationale si romanesti.

 

 

                  

 

2012 este anul LifeLong Learning. Avem mai multa nevoie ca oricand sa integram eforturile comunitatilor profesionale si de invatare intr-o retea care sa le permita o dezvoltare organica, sustenabila. Editia a treia a L&D Summit dezvaluie modurile in care organizatiile, echipele, indivizii isi coordoneza planurile de invatare.

5 Experti internationali din Marea Britanie, SUA, Suedia, reprezentand organizatii de renume

Citeşte mai mult...
 
Mihai Răzvan Ungureanu este numit Prim ministru al Romaniei PDF Imprimare
Politic
Luni, 06 Februarie 2012 22:24

REF: Declaraţia de presă a preşedintelui României, Traian BăsescuPreşedintele României, Traian Băsescu, a susţinut luni, 06 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în cadrul căreia a anunţat numele primului-ministru desemnat.

 

Vă prezentăm declaraţia şefului statului, precum şi cea a premierului desemnat:Preşedintele României, Traian Băsescu:

    Bună seara.

În cursul zilei de astăzi am avut consultări cu toate partidele parlamentare, în baza articolului 103 din Constituţia României, pentru consultări în vederea formării unui nou guvern. Aş vrea să fac următoarea precizare: încă din luna decembrie, am avut discuţii cu premierul Emil Boc cu privire la depunerea mandatului. Decizia a fost amânată din motive de interes naţional.

 

                    

În primul rând, în luna decembrie, s-a constatat că ar fi fost foarte greu - în partea a doua a lunii decembrie - să avem o majoritate parlamentară sigură. În al doilea rând, în luna ianuarie a fost vacanţă parlamentară şi obiectivul a devenit mai apoi trecerea evaluării Fondului Monetar Internaţional, a Uniunii Europene şi a Băncii Mondiale, legată de finalizarea anului 2011.

Citeşte mai mult...
 
Cursuri suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală, luni şi marţi PDF Imprimare
Invatamant
Luni, 06 Februarie 2012 16:19

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme.



"În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

Citeşte mai mult...
 
Ortodoxie Masonica, de JEAN-MARIE RAGON, Editura Herald, Colectia Historia 2012 PDF Imprimare
Cultura
Luni, 06 Februarie 2012 10:55

Masoneria sustine ca exista o cale de viata superioara si mai tainica decat aceea pe care calcam de obicei, si ca atunci cand lumea exterioara isi pierde atractia pentru noi si se dovedeste insuficienta pentru implinirea nevoilor noastre mai adanci, vom fi siliti sa ne intoarcem in noi insine, sa batem la usa lumii noastre interioare.

 

                                                    

Pentru aceasta lume interioara si pentru calea care duce la ea, Masoneria ne promite lumina, ne traseaza jaloanele si arata conditiile care sa ne permita progresul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 316 din 331

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate