Total Media News

Total Media News
Alimentatia sanatoasa, o doza de sanatate pura ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:59

    Functionarea corespunzatoare a organismului uman depinde foarte mult de alimentatia pe care acesta o primeste. Hrana este o parte importanta din viata oricarui om, influentand metabolismul si de asemenea, starea psihica a persoanei.

                  

      De aceea, o alimentatie echilibrata are doar efecte pozitive, aducand energie si vitalitate.

Citeşte mai mult...
 
"Redactia", o noua productie originala din 25 iunie la HBO si pe HBO GO PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:53

    "Redacţia," un nou serial produs de HBO, va avea premiera astăzi, ora 20:00, la HBO România. Primul episod al serialului este disponibil gratuit şi pe HBO GO.

                  

    Redacţia aruncă o privire în culisele programului de ştiri realizat de reţeaua de televiziune fictivă ACN, concentrându-se pe vieţile echipei atât din faţa, cât şi din spatele camerei de filmat.

Citeşte mai mult...
 
Spania a cerut oficial asistenta financiara europeana pentru bancile sale PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Iunie 2012 08:32
  

    Luis De Guindos, ministrul spaniol al economiei, a afirmat într-o scrisoarea adresată lui Jean-Claude Juncker, preşedintele Eurogrupului, că valoarea finală a asistenţei financiare va fi stabilită ulterior, dar ar trebui să fie suficientă pentru a acoperi toate necesităţile băncilor plus un capital tampon suplimentar.

                                

  De asemenea oficialul spaniol a confirmat că intenţionează să semneze un memorandum de înţelegere pentru ajutorul financiar, care va include detaliile complete, până în 9 iulie.

Citeşte mai mult...
 
Coriolan a lansat o noua colectie de bijuterii cu diamante pentru copii PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 19:50

    Coriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colectie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micutii alintati sa poată avea amintiri stralucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

                                  

  Vineri, 22 iunie, Coriolan a lansat o colecție cu bijuterii unicat cu diamante, specială pentru copii alintați și cuminți.  Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent ca sunt fetițe sau băieței și indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluși cât și pentru copiii mai mari.

Citeşte mai mult...
 
GOCLEVER lanseaza ultimul model de tableta: TAB A971 PDF Imprimare Email
Luni, 25 Iunie 2012 19:26

   Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971.

                                 

   GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1035 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri