Total Media News

Total Media News
Premiera ! Admitere in Avocatura 2012 ! PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Iulie 2012 14:52

   Primul curs destinat absolventilor facultatilor de drept care doresc sa urmeze cariera de avocat

          

    Pentru prima oara in Romania, absolventii de drept au sansa de a urma un program de pregatire complet complex in vederea admiterii in avocatura.

Citeşte mai mult...
 
Volkswagen va desavarsi achizitia Porsche contra 4,46 miliarde de euro PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iulie 2012 11:18

     Volkswagen a convenit achiziția celelilalte jumătăți a constructorului Porsche pe care nu o deține deja, contra a 4,46 miliarde de euro.

                 

     Cele două importante companii constructoare de automobile au finalizat, ieri, planurile de accelerare a integrării celor două companii. Aceasta va intra în efect pe 1 august când producătorul cunoscutelor automobile sport 911 se va alătura, oficial, brandurilor deținute de Volkswagen, printre care se numără cele de lux precum Bentley sau Bugatti, cele de camioane MAN și Scania sau cele de automobile ieftine Skoda, anunță publicația financiară „Financial Times”.

Citeşte mai mult...
 
Presedintele Traian Basescu a fost SUSPENDAT cu 256 voturi PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iulie 2012 12:35

   

  Referendumul  va  fi  pe  29  iulie.

    Parlamentul  reunit astazi in sesiune extraordinara   a  votat procedura de suspendare din functie a presedintelui Romaniei, Traian Basescu.

                                                   

Conform surselor citate, "planul" este urmatorul:

-► Documentul de suspendare a presedintelui Traian Basescu a fost deja redactat, iar in jurul orei 12.00, liderii USL erau inchisi intr-un birou din Palatul Parlamentului unde discutau despre modul in care se va actiona miercuri.

Citeşte mai mult...
 
Apare o noua bere in Romania. PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Iulie 2012 07:06

           Cât costă şi cine o face

 

      Cel mai vechi importator de bere din România a lansat un nou brand, cu ocazia împlinirii a 160 de ani de la nașterea lui Ion Luca Caragiale. Noua marcă se produce în Germania, în exclusivitate pentru piaţa autohtonă.

 

                                                   

 

Berea  " Nenea  IANCU  "  
Este o bere de tip Munchner Lager, de culoare galben auriu ce ne surprinde inca de la inceput prin spuma densa si cremoasa ce persista timp indelungat. Gustul lejer, dulce si usor amarui, se imbina cu aroma echilibrata a maltului si a granelor coapte.
Textura catifelata si carbonatarea fina desavarsesc aceasta bere.

Citeşte mai mult...
 
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1031 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri