Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Pielea ta: Cum iti pastrezi bronzul pina la toamna PDF Imprimare Email
Joi, 12 Iulie 2012 17:35

      Te-ai întors din vacanţă cu un bronz superb care stârneşte invidia prietenelor. Dar ştii că nuanţa arămie va dispărea în câteva săptămâni.

                                                     

    Ce-i de făcut? Există câteva trucuri care te vor ajuta să-ţi păstrezi bronzul pentru o perioadă mai lungă de timp.Hidratare pentru o piele frumoasă !

Citeşte mai mult...
 
Echipa Olimpica a Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Iulie 2012 10:45

   Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat in cadrul sedintei de astazi componenta Echipei Olimpice care va face deplasarea la JO de la Londra. La cele 15 discipline sportive olimpice vor concura 104 sportivi, care vor fi insotiti de 58 oficiali, plus seful de misiune si adjunctul sefului de misiune. La Londra vor mai face deplasarea si patru rezerve, doua la canotaj si doua la scrima.

                                       
    La natatie vor face deplasarea patru sportivi si doi oficiali, Camelia Potec, Norbert Trandafir, Dragos Agache si Alexandru Coci urmand a fi insotiti de antrenorii Lucas Philippe Jean Pierre si Ovidiu Galeru.

Citeşte mai mult...
 
Datoria istorica a Germaniei catre Romania, de un miliard de marci imperiale: comisie speciala .... PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Iulie 2012 08:28

     Conducerea Senatului a decis, luni, în urma unei scrisori în care este semnalată existenţa unei datorii istorice a Germaniei către România, să constituie o comisie specială care să analizeze documentaţia.

Vicepreşedintele Senatului, Ioan Chelaru, a precizat că scrisoarea adresată conducerii Senatului este semnată de Radu Golban, economist.

                            

      În scrisoarea înregistrată la Senat în 26 octombrie se subliniază că "în perioada subordonării României de către Germania hitleristă s-a încheiat, în 1935, acordul pentru reglementarea plăţilor între Imperiul German şi Regatul României, acordul prin care se stabilea ca plăţile, provenind din schimbul de mărfuri şi din alte obligaţii de stat şi particulare, să fie efectuate bilateral între BNR şi Casa de Compensaţie germană din Berlin".

Citeşte mai mult...
 
Pregatirea concursurilor europene, vol. 1 PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Iulie 2012 18:57

    La Editura C.H. Beck a apărut, în afara colecţiilor de drept, primul volum al lucrării Pregătirea concursurilor europene.

                                      

 

   Cartea a fost concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (indeosebi pentru lingvişti). „Este o provocare reală, într-o lume mai deschisă ca oricând”, Michael Barnier, Comisar european.

Citeşte mai mult...
 
Angela Merkel: Statul de drept a fost INCALCAT INACCEPTABIL î PDF Imprimare Email
Luni, 09 Iulie 2012 16:05

   Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, pentru ORF, că încălcarea statului de drept în România este "inacceptabilă". Merkel a făcut referire şi la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, cu care a avut o discuţie în prealabil.

             

             

”Ne așteptăm ca Guvernul român să restabilească încrederea în țară și în procesul constituțional. Guvernul german urmărește cu mare îngrijorare derularea evenimentelor”, a precizat purtătorul de cuvânt al cancelarului german, Steffen Siebert. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1030 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina