Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Romanii in ziua a patra a Jocurilor Olimpice PDF Imprimare Email
Luni, 30 Iulie 2012 12:34

     Update: Corina Caprioriu a invins in sferturi o reprezentanta a Ungariei , ea urmand sa se lupta pentru calificarea in finala cu o judoka din Sua

     Update : La Spada , Anca Maroiu si Ana Branza au reusit calificarea in optimile de finala.

 

       O prima surpriza a fost realizata astazi , de tiristul Alin Moldoveanu care s-a calificat in finala la Tir , egaland recordul olimpic cu 599 puncte , clasandu-se pe locul secund .Finala va avea loc la ora 14:15.

                             

.


      La canotaj Andrunache si Susanu s-au calificat si ele in finala , dupa recalificari , ele precizand ca intrarea in recalificari si cursa mai "lejera" din serii au fost doar o strategie pentru evitarea vantului din finala , in timp ce echipajul de 4 rame fara carmaci s-a calificat in finala, ocupand locul 2 in serii dupa Marea Britanie.

Camelia Potec si Alexandru Coci , au ratat din pacate calificarea in semifinale in probele de 200m Liber si 200 m Fluture.

La Judo ,sportiva noastra Corina Caprioriu a trecut de doua adversare aflandu-se in acest moment in sferturile de finala ale competitiei , fiind la un pas de lupta de medalii .

Citeşte mai mult...
 
Din cauza unei vulnerabilitati, GPS-ul unui smartphone poate fi urmarit PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Iulie 2012 18:17

    In cadrul conferintei Black Hat desfasurata in SUA, un cercetator pe nume Ralf-Philip Weinmann a demonstrat o problema de securitate extrem de grava. Folosind o vulnerabilitate a sistemului A-GPS, prezent in toate smartphone-urile moderne, Weinmann a demonstrat cat de usor poate fi aflata locatia unui terminal.

                                  

    GPS-ul unui smartphone poate fi urmarit

Vulnerabilitatea descoperita de Weinmann, cercetator la Universitatea din Luxembourg, pleaca de la un mic detaliu al sistemului de localizare A-GPS. Mai precis, daca A-GPS foloseste pe langa semnalul de la satelit, informatiile de la turnurile operatorilor de telefonie mobila, informatia din urma se pare ca este ,,ceruta” de terminal intr-un mod neprotejat. Astfel, daca un atacator intercepteaza mesajul pe care un smartphone il cere pentru localizare, pe langa faptul ca-i poate trimite acestuia informatii eronate, poate la fel de usor sa afle locatia posesorului.

Citeşte mai mult...
 
Bulgarii mai construiesc o centrala nucleara la KOZLODUI - 420 de kilometri de Bucuresti PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Iulie 2012 17:41

      Construcţia unei noi unităţi, Unitatea 7, la Centrala Nucleară de la Kozlodui ar urma să fie finalizată în 2020, a anunţat preşedintele Consiliului de Administraţie al singurei centrale nucleare bulgare Valentin Nikolov vineri, relatează, pe site-ul său, agenţia bulgară de ştiri Novinite. Kozloduiul se află la 424 de kilometri de capitala României.

                                             

      Nikolov le-a declarat jurnaliştilor, la Sofia, că 2020 este "o previziune optimistă" pentru finalizarea construirii noii unităţi cu o capacitate de 1.000 de megawaţi. "Totul depinde de negocierile cu partea rusă despre lucrurile care ţin de reactorul nuclear", a precizat el, referindu-se la faptul că Guvernul lui Boiko Borisov a decis construirea acestei unităţi după ce a renunţat, în martie 2012, la construirea unei a doua centrale nucleare în ţară.

Citeşte mai mult...
 
Alina Dumitru - fata de aur si argint PDF Imprimare Email
Duminică, 29 Iulie 2012 17:51

     Judoka Alina Dumitru si-a incheiat cariera, sambata, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu o medalie olimpica, de argint, a doua din cariera, dupa aurul de la Beijing.

                         

        Inaintea Olimpiadei de la Londra, Alina Dumitru a anuntat fara echivoc ca este ultima sa competitie. Anii intregi de antrenamente, concursuri, mai mult sau mai putin importante, dar duse in spate cu aceeasi ardoare de a fi cea mai buna, dorinta de a-si intemeia o familie si, nu in ultimul rand, sirul nesfarsit de accidentari, de dureri, de strans din dinti, si-au pus amprenta.

Citeşte mai mult...
 
JO Londra 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 26 Iulie 2012 12:51

                           

                      

      Pe  27 Iulie 2012, a  avut loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra ,editia 2012.

    Jocurile , au fost  deschise de Regina Elisabeta a 2-a si Ducele de Edinburgh.

               

    Londra a fost aleasa in urma cu cinci ani sa gazduiasca cel mai mare eveniment sportiv al planetei in urma unei lupte acerbe dusa cu orasele New York , Moscova, Madrid si Paris.

    Aceasta editie are ca slogan "Insipre a Generation " sau tradus in limba romana "Inspira o generatie".

    Din punct de vedere al "cifrelor", vor participa 152 de tari , si aproximativ 10.500 de sportivi in 302 de probe sportive din 26 de sporturi .

     Romania va avea 104 sportivi din 15 discipline sportive , iar portdrapelul delegatiei noastre va fi , tenimenul Horia Tecau .

   Bineinteles ,ca in afara lui , ne putem astepta la medalii la Gimnastica, Scrima , Canotaj si de ce nu o surpriza la Box ( Bogdan Juratoni - 75 Kg) , Atletism (Nicoleta Grasu,Constatina Dita , Lidia Simon ),Inot (Camelia Potec,,Dragos Agache , Norbert Trandafir ) . Estimarile arata ca tara noastra va obtine undeva intre 6 si 16 medalii . Competitia de la Londra va incepe cu preliiminariile la Fotbal Feminin in zilele de 25 si 26 Iulie, continuand apoi ,din ziua de 28 cu preliminarii la Box , Gimnastica , Caiac etc .

  Aceasta editie va fi probabil una foarte bine pusa la punct din punct de vedere al organizarii si al infrastructurii , in ceea ce priveste tara noastra sa speram ca cei 104 sportivi sa aduca cat mai multe medalii acasa .

 

 

 

Articol redactat de : Duta Gini-Andrei

 


Pagina 1025 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina