Total Media News

Total Media News
Declaratiile primului-ministru Victor Ponta cu prilejul redeschiderii Spitalului Orasenesc Buftea PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:45

     Victor Ponta: Eu vrea să spun doar faptul că am vrut să dau un mesaj că acolo unde se poate și acolo unde se dovedește că din punctul de vedere al standardelor de cost că este necesar și este sustenabil, putem să redeschidem anumite unități medicale.

                                 

    Aici la Buftea s-a spus și l-am rugat pe domnul ministru care a verificat, exista personal, existau dotările necesare și, mai ales, exista nevoia extraordinară a oamenilor din zona - aflăm acum că nu doar a oamenii de aici, din zonă, înţeleg că şi din alte zone limitrofe - şi nu pot decât să spun că sper că am făcut un lucru bun pentru foarte mulţi oameni, care vor avea nevoie de acest spital.

Citeşte mai mult...
 
Auchan a deschis al 10-lea hipermarket, in Iasi PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:39

Auchan a inaugurat joi al zecelea hipermarket propriu, in centrul comercial Palas din Iasi. Magazinul are o suprafata neta de vanzare de 5.300 metri patrati.

                         

    Deschiderea magazinului Auchan Iasi reprezinta crearea a peste 250 de noi locuri de munca.“Sarbatorim astazi un dublu eveniment: deschiderea celui de al 10-lea hipermarket Auchan din Romania si lansarea primului Auchan City – noul concept de hipermarket de 5.000 metri patrati predominant alimentar”, a declarat Patrick Espasa, director general Auchan Romania.

Citeşte mai mult...
 
Sugestii ptr. o noua Lege a IMMurilor PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 08:32

  Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători. 

     Sugestii    ptr.  imbunatatirea  activitatii  IMMurilor  (  si  nu  numai..)   

                              


         Ce  ar  trebuie  schimbat  :
 

1-    Legea securitatii si sanatatii in munca nr.319/2006 si Normele metodologice de aplicare a acesteia si HG nr.355/2007 sa se aplice la societatile comerciale cu  minimum 50 de angajati.
Citeşte mai mult...
 
Ciocolata, tratament împotriva bolilor cardiovasculare PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:08

    Consumul regulat de ciocolată neagră contribuie la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, potrivit unui studiu australian.

                              

       Cercetătorii de la Universitatea Monash din Melbourne au efectuat un studiu pe un eșantion de peste 2000 de australieni.

Citeşte mai mult...
 
Pocket TV aduce Android 4.0 pe televizor [+VIDEO] PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iunie 2012 07:02

     Pentru cei care au deja un televizor acasa si tanjesc dupa functiile unui smart TV, solutia vine din partea unui nou proiect postat pe Kickstarter: Pocket TV.

                                  

   Dupa cum puteti vedea si in clip-ul de prezentare, acest gadget este de fapt un mini-computer care ruleaza Android 4.0 si este capabil sa transforme orice televizor intr-un Smart TV veritabil.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1044 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri