Total Media News

Sporturi de iarana
Timi Zajc - Campion Mondial! PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Martie 2023 08:33

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane

Slovenul Timi Zajc, a reusit sa castige proba pe trambulina mare - HS138 - chiar in fata propriilor spectatori, la Planica, in Slovenia!

Anterior, acesta reusise si sa castige calificarile, afirmandu-si foarte clar intentia de a se impune in aceasta competitie.

Citeşte mai mult...
 
Granerud victorie clara la Oberstdorf! PDF Imprimare
Joi, 29 Decembrie 2022 20:31

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Halvor Egner Granerud s-a impus clar in aceasta seara pe Schattenberg Schanze din Oberstdorf in ceea ce consta prima etapa din editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline.

Castigatorul sezonului 2020/2021 al Cupei Mondiale a fost urmat pe podium de polonezii Piotr Zyla, si Dawid Kubacki, liderul actualei editii in ierarhia generala individuala. Prima mansa a fost cea mai buna pentru Granerud, fiind la doar un metru de recordul trambulinei, stabilit de Sigurd Pettersen, insa dominand per ansamblu toata competitia, din calificari pana la final.

Citeşte mai mult...
 
Editia 71 a Turneului celor 4 Trambuline incepe astazi! PDF Imprimare
Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:18

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi schi

Astazi la Oberstdorf in Germania, pe trambulina Schattenberg Schanze cu punctul de constructie la 120 metri si dimensiunea ei la 137, incepe a 71-a editie a traditionalei competitii de la cumpana dintre ani, " Turneul celor 4 Trambuline".

Dupa ani de pandemie in care spectatorii au fost interzisi, icarii moderni vor sari din nou in admiratia zecilor de mii din Germania, Austria si restul globului, la Oberstdorf, Garmisch, Innsbruck si Bischofshofen, pentru a castiga legendarul " Vultur de aur".

Situatia in Cupa Mondiala in acest moment il avantajeaza pe Dawid Kubacki, care conduce detasat ierarhia, urmat de Anze Lanisek din Slovenia, Stefan Kraft din Austria si Halvor Egner Granerud din Norvegia.

Citeşte mai mult...
 
Primele medalii decernate astazi la Beijing! PDF Imprimare
Sâmbătă, 05 Februarie 2022 14:51

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane dându-se cu schiurile

Astazi a fost prima zi in care s-au acordat medalii la Olimpiada de Iarna cu numarul 24, de la Beijing - China. In proba de stafeta mixt biatlon, norvegienii si-au respectat statutul si s-au impus cu un avans mic, in formula Eckhoff, Olsbu, si fratii Boe. Pe podium au mai urcat Franta si Comitetul Olimpic Rus.

In proba de sarituri cu schiurile baieti, Dani Cacina si Andrei Feldorean s-au calificat in prima mansa dupa performante destul de bune, iar calificarile au fost castigate de Marius Lindvik ce arata o forma deosebita, alaturi de Robert Johansson, tot din Norvegia si el!

Citeşte mai mult...
 
Team Romania la Beijing! PDF Imprimare
Luni, 31 Ianuarie 2022 15:24

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi text

Lotul Romaniei pentru Jocurile Olimpice ce vor incepe in 4 zile la Beijing, este urmatorul: 

  • Sanie – Raluca Strămăturaru (feminin, ştafetă), Valentin Creţu (masculin, ştafetă), Marian Gîtlan- Darius Şerban (dublu masculin, ştafetă)
  • Bob – Andreea Grecu (monobob, bob 2 feminin), Katharina Wick (bob 2 feminin); Mihai Tentea ( bob 2 masculin, bob 4 masculin), Ciprian Daroczi (bob 2 masculin), Raul Dobre (bob 4 masculin), Cristian Radu (bob 4 persoane)
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 13

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de iarna