Total Media News

Tenis
Victorii in bloc pentru jucatoarele noastre la Melbourne! PDF Imprimare
Marţi, 18 Ianuarie 2022 08:17

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

In aceasta seara, la Melbourne, in Australia, jucatoarele noastre, Irina Begu, Simona Halep si Sorana Cirstea au avansat in bloc spre runda secunda. Anterior, Gabi Ruse si Jacqueline Cristian au reusit si ele aceeasi performanta.

Irina Begu a trecut greu in 3 seturi de frantuzoaica Oceane Dodin, si o va infrunta in runda urmatoare pe Elise Mertens din Belgia.  Sorana Cirstea a trecut in doua seturi scurte de Petra Kvitova, una din favoritele competitiei, si o va intalni mai departe pe Kristina Kucova. 

Simona Halep, a invins-o cu scorul de 6-4, 6-3, pe Magdalena Frech dupa un joc solid, insa ce poate suferi o evolutie pe parcurs, si mai departe va juca impotriva ori a Katiei Volynets, ori Beatriz Haddad.

Citeşte mai mult...
 
Novak Djokovic a castigat procesul din Melbourne! PDF Imprimare
Luni, 10 Ianuarie 2022 10:04

Novak Djokovic wins court battle to remain in Australia

Scandalul de la Melbourne dintre Novak Djokovic si autoritatile australiene pare a se apropia de final dupa ce in aceasta dimineata, in urma termenului de judecata, Anthony Kelly, judecatorul acestei spete, a considerat lipsit de baza cererea de a parasi Australia formulata de autoritati. Este posibil ca australienii sa formuleze un apel pentru a incerca din nou expulzarea lui Djokovic.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set PDF Imprimare
Luni, 10 Ianuarie 2022 08:10

     Simona Halep a câștigat turneul Melbourne Summer Set, după un meci destul de scurt în fața rusoaicei Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3.

       

              Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

    " No.2 seed Simona Halep captured the 23rd WTA singles title of her career, and first in Australia, at the Melbourne Summer Set 1 with a 6-2, 6-3 defeat of No.3 seed Veronika Kudermetova in the final.

Citeşte mai mult...
 
Horia Tecau se retrage! PDF Imprimare
Joi, 18 Noiembrie 2021 18:58

Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană, barbă şi interior

Horia Tecău a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, că sportul a fost viaţa lui, dar este momentul să se bucure de viaţă "într-un mod diferit".

"O mulţime de emoţii am acum. Sunt recunoscător. Pentru călătorie, pentru ceea ce am trăit şi oamenii pe care i-am întâlnit pe parcurs.

Sportul a fost locul meu de joacă, clasa mea, m-a învăţat să visez, să cred şi să dezvolt abilităţi de viaţă în acest proces.

Citeşte mai mult...
 
Anett Kontaveit castiga Transylvania Open in fata Simonei Halep! PDF Imprimare
Duminică, 31 Octombrie 2021 18:54

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând tenis, stând în picioare, interior şi text care spune „PORSCHE”

In aceasta dupa-amiaza, Simona Halep a fost in mod clar invinsa de Anett Kontaveit din Estonia, scor 6-2, 6-3, castigand aceasta editie a Transylvania Open, dupa un joc mult mai clar, mai ofensiv, si mai concret in final, desi Simona a avut 2-0 in setul doi si serviciul.

Pana la finala, ambele jucatoare au venit fara set pierdut, ceea ce demonstreaza ca au jucat cele mai bune jucatoare din turneu finala, si primele favorite.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 25

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis