Total Media News

Gimnastica
Georges Guelzec a fost reales la conducerea Uniunii Europene de Gimnastică PDF Imprimare
Duminică, 08 Decembrie 2013 19:36

     Francezul Georges Guelzec a fost reales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Uniunii Europene de Gimnastică (UEG), pentru un mandat de patru ani.

                                         

    Guelzec, care nu a avut contracandidat, a obţinut 40 de voturi din 41 valide, la Adunarea Generală de la Portoroz (Slovenia).

   Oficialul în vârstă de 66 de ani este şi vicereşedintele Federaţiei Franceze de Gimnastică.

Citeşte mai mult...
 
Larisa Iordache a castigat Turneul de gimnastica Memorial "Arthur Gander" PDF Imprimare
Joi, 31 Octombrie 2013 13:56

                 Gimnasta Larisa Iordache a câştigat Turneul Memorial "Arthur Gander", în timp ce sportivul Andrei Muntean s-a clasat pe locul secund în concursul masculin, la competiţia găzduită de localitatea elveţiană Morges.

                       

     Larisa Iordache a încheiat turneul de miercuri seară cu un total de 44.150 puncte, având cea mai mare notă la sărituri, de 15.000. Ea a evoluat doar la trei aparate, celelalte note obţinute fiind 14.900 la bârnă şi 14.250 la sol.

Pe locul secund s-a clasat Giulia Steingruber (Elveţia – 43.500 puncte), urmată de Elisabeth Seitz (Germania – 42.250).

Citeşte mai mult...
 
Larisa Iordache a castigat medalia de bronz in finala probei de sol a Campionatelor Mondiale PDF Imprimare
Luni, 07 Octombrie 2013 07:22

    Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finala probei de sol a Campionatelor Mondiale de la Anvers (Belgia) fiind notată cu 14.600.

                                

   Medalia de aur a revenit gimnastei de origine americană, Simone Biles (15.000).

   La individual-compus, Larisa Iordache a ieșit pe locul patru iar in finala probei de bârnă s-a situat pe poziția a șaptea.

   Marius Berbecar s-a clasat pe locul șase la paralele și pe șapte in proba de sărituri.

   Sandra Izbașa s-a clasat a șaptea în finala probei de sol, exercițiul ei a fost notat cu 13.733 în urma unei căzături pe ultima diagonală. Stelista și-a anunțat retragerea din activitatea sportivă, dar rămâne mereu în inimile noastre.

Citeşte mai mult...
 
CM de gimnastica: Huidan Huang, campioana mondiala la paralele PDF Imprimare
Duminică, 06 Octombrie 2013 08:45

       Gimnasta Huidan Huang a cucerit, sâmbătă, titlul mondial la paralele, iar Mc Kayla Maroney pe cel de la sărituri, în timp ce la masculin, Kenzo Shirai a cucerit aurul la sol, Kohei Kameyama pe cel de la cal cu mânere, iar Arthur Nabarette Zanetti s-a impus la inele, la CM de la Antwerp.

                          

    În finala de la paralele, chinezoaica Huidan Huang a cucerit medalia de aur, fiind notată cu 15.400, pe podium urcând şi Kyla Ross (SUA, 15.266) şi rusoaica Aliya Mustafina (15.033).

    La sărituri, titlul mondial a revenit gimnastei americane Mc Kayla Maroney (15.966), medalia de argint compatrioatei sale Simone Biles (15.933), iar cea de bronz gimnastei Un Jong Hong (Coreea de Nord, 15.566).

Citeşte mai mult...
 
Andreea Raducan a obţinut titlul de doctor PDF Imprimare
Joi, 03 Octombrie 2013 08:17

        Fosta gimnastă Andreea Răducan a obţinut, miercuri, titlul de doctor, după ce a primit "magna cum laude" pentru lucrarea prezentată la Universitatea Naţională pentru Educaţie Fizică şi Sport, "Reactivitatea emoţională a sportivilor de performanţă la relatările mass media".

                                        

     "E o «medalie» importantă. Trebuie să recunosc că nu am muncit atâţia ani, cât am muncit pentru cele din sport, însă a fost o muncă consistentă, cu la fel de multă dedicare şi am încercat să fac o teză de doctorat complexă, compactă, astfel încât toate cunoştiinţele pe care le-am parcurs de-a lungul anilor să se regăsească aici. E un moment important pentru mine. După atâta muncă nu pot decât să mă bucur pentru acest final reuşit", a spus Răducan.

   La prezentarea Andreei Răducan au asistat, printre alţii, Monica Roşu, Silvia Stroescu (gimnastică), Viorica Susanu, Georgeta Damian (canotaj), Laura Badea (scrimă) şi Andrei Iosep (polo).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 8

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Gimnastica