Total Media News

Sport extrem
Curs caiac white water pe raurile Buzau si Basca organizat de Green Adventure PDF Imprimare
Miercuri, 23 Aprilie 2014 15:05

     Green Adventure organizeaza in perioada 7-13 iunie 2014 cursuri de caiac white water pe raurile Buzau si Basca.

                                             

    Vor fi  2 module de curs consecutive, respectiv modul de incepatori absoluti si intermediari. Mai exact, in intervalul 7 - 10 Iunie 2014 se organizeaza modul de incepatori absoluti si in intervalul 11 - 13 Iunie 2014 avem modul intermediari.Numarul maxim de cursanti admis este de 10 studenti/curs. 

    Pentru acest numar de studenti oferim 3 instructori bulgari cu mare experienta, participanti la competitia Adidas Sickline. Cursul de caiac pentru incepatori incepe cu ture pe lac si apoi ne aventuram in apele repezi usoare. Cursurile de initiere imbina distractia si bucuria de a vasli cu un coaching intens.

   Veti invata elementele de baza de directie, tehnici de vaslit, cum sa combinati echilibrul si viteza, ferry glide, intrarea si iesirea din eddy, semnale pe apa, dinamica apei, pericole in apa etc.

Citeşte mai mult...
 
Romanii Oana Harabagiu , Tiberiu P. , Stelian P. si Adrian F. vor incerca sa cucereasca Everestul PDF Imprimare
Marţi, 22 Octombrie 2013 11:28

          Cea mai tânără echipă formată din alpiniştii români Oana Harabagiu (23 de ani), Tiberiu Pintilie (29 de ani), Stelian Păvălache (36 de ani) şi Adrian Fako (25 de ani) va încerca să cucerească vârful Everest, pe ruta nordică, în sezonul de primavară 2014.

                                                                                

     Expediţia Everest 2013-2014 se va desfăşura în două etape, prima urmând să înceapă în 28 octombrie în India şi va consta în escaladarea unor vârfuri de peste 6.000 de metri pentru antrenament, cât şi în testarea echipamentelor electronice şi de transmie prin satelit. Cea de-a doua etapă, ascensiunea pe Everest, se va desfăşura în perioada aprilie-iunie 2014.

     În cadrul unei conferinţe de presă, secretarul de stat Carmen Tocală, a transmis echipei un mesaj de încurajare şi de susţinere:

Citeşte mai mult...
 
Yachting: Începe a treia etapă a Cupei McCann 2013 - Regata BMW-Beneteau PDF Imprimare
Duminică, 21 Iulie 2013 14:48

 

         Marina Limanu Constanţa, cea mai mare marină privată din România, găzduieşte începând de vineri cea de-a treia regată a Cupei McCann 2013 la yachting - Regata BMW-Beneteau, organizată de Yacht Club Regal Român în colaborare cu Asociaţia proprietarilor de ambarcaţiuni Black Sea Sailing şi Life Harbour-NauticLife.


         Reprezentantul organizatorilor, Octavian Pădeanu, General Manager Life Harbour, a declarat că regata este programată a se va desfăşura pe parcursul întregului weekend, ziua de vineri fiind rezervată înscrierilor competitorilor, şedinţei tehnice şi de măsurători.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Steyr Mannlicher PDF Imprimare
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 10:13

                       In data de 16 februarie va avea loc editia a doua a ,,Cupei Steyr Mannlicher, 

                                            

 

                                               www.poligondetircluj.ro

                             regulamentul concursului si premiile puse in joc.
                       Va asteptam sa participati la evenimentul nostru

Citeşte mai mult...
 
Obiectivele lui Doroftei: "Centura de aur şi Bute pe naţional Arena!" PDF Imprimare
Miercuri, 02 Ianuarie 2013 15:50

      Leonard Doroftei, preşedintele FR de Box, vrea să reînfiinţeze "Centura de aur" şi să organizeze o gală pe Naţional Arena pentru Lucian Bute.


      "Să reuşim un lucru pe care şi-l doresc mulţi oameni şi foşti sportivi, şi boxerii din ziua de azi, să readucem «Centura de aur», să avem şi noi o competiţie internaţională în România.

    Să le arătăm tuturor că sîntem o naţie puternică, de luptători. Să vedem un meci oferit de Lucian Bute pe Naţional Arena, un meci de titlu mondial, să readucă atenţia oamenilor asupra boxului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 2

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sport extrem