Total Media News

Sporturi de echipa
VOLEI - Superliga A1 - Steaua – CS Phoenix Simleul Silvaniei 3-1 PDF Imprimare
Joi, 31 Ianuarie 2013 08:51

Steaua înregistrează a doua victorie consecutivă în returul campionatului intern, învingând pe teren propriu echipa CS Pheonix Șimleul Silvanei cu scorul de 3-1 (25-23; 27-25; 23-25; 25-23).

Best score-rul partidei a fost nou-venitul Rado Spasojevic, cu un total de 21 de puncte.

Citeşte mai mult...
 
Super Bowl. De ce americanii il iubesc, iar romanilor nu le pasa PDF Imprimare
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:44

Spectacolul suprem al sportului din Statele Unite, finala campionatului de fotbal american, este ignorat complet în România, în ciuda isteriei care are loc la fiecare început de an în Statele Unite.

Dacă majoritatea covârșitoare a celor care sunt pasionați de sport în România au auzit cu siguranță de Michael Jordan și nu ar avea nicio problemă să înțeleagă cum merg lucrurile pe un teren de baschet, iar hocheiul pe gheață are destui fani pe la noi, unde e destul de cunoscut și numele legendarului Wayne Gretzky, fotbalul american rămâne o enigmă pentru cei mai mulți dintre români.

Ar mai fi și baseball-ul, însă despre această disciplină ”se știe” că este un fel de oină (n.r. - fapt în mare parte adevărat).Cum a devenit acest meci atât de faimos în SUA și de ce nu este mai deloc urmărit în Europa?

Citeşte mai mult...
 
BASCHET - Liga 1 - Steaua – CS Concordia Chiajna scor 65-54, 27 ianuarie 2013 PDF Imprimare
Marţi, 29 Ianuarie 2013 08:55

Steaua a învins Concordia Chiajna cu 65-54 (18-17,20-10,21-10,6-17) în cea de-a X-a etapă a Ligii I. Sala ''Mihai Viteazu'' s-a dovedit a fi neîncăpătoare, partida fiind urmărită de un număr important de spectatori de toate vârstele.

                         

Steaua a condus ostilitățile de pe teren, găsind întotdeauna variantele de a finaliza acțiunile ofensive în momentele cheie ale jocului. Gabriel Tudosa a fost marcatorul principal cu 21 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive, urmat de Milos Petkovic cu 17 puncte și o recuperare.

Citeşte mai mult...
 
Muntenegru - România 34-23 » Fetele lui Radu Voina au ratat calificarea la Olimpiadă PDF Imprimare
Sâmbătă, 26 Mai 2012 20:03

Naţionala Muntenegrului s-a distrat astăzi cu reprezentativa României. Fetele lui Dragan Adzic au cîştigat la 11 goluri distanţă (34-23), după ce la pauză aveau doar 4 goluri avantaj 17-13.

                     

    România ratează astfel calificarea la Olimpiadă, iar meciul cu Japonia este fără miză. România nu s-a putut opune Bojanei Popovic şi lui Bulatovic, cele două jucătoare făcînd un joc excelent.


Citeşte mai mult...
 
Patru echipe vor reprezenta România în sezonul următor al cupelor europene PDF Imprimare
Vineri, 25 Mai 2012 07:42
Oltchim , “U” Jolidon Cluj, Dunărea Brăila şi HC Zalău au obţinut dreptul de a evolua în competiţiile europene

 
                              
Odată cu disputarea ultimelor meciuri din Liga Naţională s-a stabilit şi configuraţia finală a clasamentului. Campioana Oltchim va evolua în grupele Ligii Campionilor, în timp ce şi vicecampioana Jolidon Cluj a obţinut dreptul de a evolua în preliminariile celei mai importante competiţii de pe bătrânul continent.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa