Total Media News

Sporturi de echipa
Federaţia Română de Handbal are un nou sponsor : BRD Groupe Société Générale PDF Imprimare
Marţi, 16 Decembrie 2014 14:54

                         

           

              Federaţia Română de Handbal a semnat înainte de startul Campionatului European de handbal feminin un contract de sponsorizare cu BRD Groupe Société Générale, un partener mai vechi al forului român handbalistic.

             BRD a mai sponsorizat federaţia şi în perioada 2010-2011. „BRD – Groupe Société Générale crede în sport, în capacitatea acestuia de a crea valoare pentru societate. Dorim să sustinem formarea unor viitori campioni, iar handbalul are tradiţia capabilă să creeze performanţe importante atât în prezent, cât şi în viitor”, a declarat Flavia Popa, Secretarul General al BRD.

            “Ne bucurăm de susţinerea oferită de BRD şi suntem încrezători că noul parteneriat va aduce multe oportunităţi de dezvoltare şi vizibilitate pentru handbalul românesc. Alături de BRD - Groupe Societe Generale avem acum atuurile necesare pentru a susţine echipele de handbal din România”, a declarat şi Alexandru Dedu, preşedintele FR Handbal, conform unui comunicat de presă. Pe lângă BRD, FR Handbal mai are ca parteneri oficiali Niro Investment, Wurts şi Kempa.

 

Citeşte mai mult...
 
Noul preşedinte al FR Polo este Liviu Raducanu PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 23:48

                            

    Noul preşedinte al FR Polo, Liviu Răducanu, a declarat, vineri, după ce a fost ales în funcţie, că are nevoie de susţinerea tuturor celor implicaţi în acest sport pentru a realiza obiectivele propuse, calificarea echipei naţionale la JO de la Rio şi crearea unei reprezentative feminine competitive.

   "Am fost sportiv de performanţă, apoi antrenor. Ştiu să şi câştig, dar să şi pierd. Faptul că am primit 19 voturi din 28, asta mă implică mai mult. Asta înseamnă că lumea are încredere în mine şi nu rămâne decât să realizez ce mi-am propus, împreună cu ei. Singur nu voi putea să fac faţă dacă nu voi avea şi sprijinul Biroului Federal, iar toate structurile din polo să muncească pentru a duce acest sport mai departe", a spus Răducanu.

 

Citeşte mai mult...
 
Romania vs SUA, inceputul pregatirii pentru RWC 2015 PDF Imprimare
Vineri, 07 Noiembrie 2014 19:22

   

                     

    Conferinta de presa gazduita astazi de Federatia Romana de Rugby a adus impreuna jucatori ai eprezentativelor Romaniei si Statelor Unite, alaturi de antrenorii lor si de presedintele FRR, Haralambie Dumitras.

    “Fiind primul meci al toamnei, va fi o piatra de incercare, pentru ca trebuie sa ne stabilim repere. Insa stiu ca baietii vor fi la inaltime, exista determinare, ambitie, concentrare pentru a castiga.” a declarat presedintele federatiei.

    Partida este o oportunitate buna de testare de noi jucatori, fapt marturisit de antrenorul Romaniei, Lynn Howells,  “Am inceput pregatirea pentru Cupa Mondiala de anul viitor. Jucatori tineri vor avea sansa de a-si demonstra in teren potentialul. Nu ne subestimam adversarii, ne amintim disputa de acum doi ani, avem insa incredere ca vom face o figura buna.”

 

Citeşte mai mult...
 
Steaua Rangers revine în elita hocheiului românesc ! PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 15:43

                 Roș-albaștrii au învins cu 6-5 deținătoarea Cupei României la Hochei, Sport Club Miercurea Ciuc, la capătul unei partide nerecomandate cardiacilor.


                                                          

 

   După o primă repriză încheiată cu 1-3 – ciucanii, surprinzându-i pe steliști cu două goluri marcate în minutele 2:19 și 2:52, în a doua repriză jocul s-a încins și mai tare, mai ales după ce echipa din Ciuc a mai reușit o lovitură, înscriind în primele 30 de secunde de la reluarea meciului.

   Începutul ultimei runde a mai adus o reușită pentru Miercurea Ciuc, care a ridicat scorul la 2-5 și părea că soarta partidei e deja pecetluita. Au venit însa ultimele 10 minute ale meciului, când furia roș-albastră s-a dezlănțuit pe patinoarul din Cârța, aruncând în aer tribunele înțesate de suporteri harghiteni. Hocheiștii noștri au rupt plasa adversarilor, administrându-le necruțător nu mai puțin de 4 goluri în 6 minute (!).

   Finalul meciului s-a disputat în tensiune maximă, care a dus și la o busculadă pe gheață între jucători, dar nimic nu a mai putut întoarce soarta partidei impusă de militari într-un stil de-a dreptul senzațional.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionat European de baschet 3×3 in perioada 05-07.09.2014 PDF Imprimare
Joi, 04 Septembrie 2014 13:01

          Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti sprijină Federaţia Română de Baschet şi Sport Arena în organizarea Campionatului European de baschet 3×3 din Piaţa Universităţii urmând a se desfăşura în perioada   05-07.09.2014.


              

               

    Incepand de aseara, zona statuilor din Piata Universitatii s-a transformat in cartierul general al baschetului de pe Batranul Continent, pe terenurile care sunt amplasate in plin centrul Capitalei urmand sa se deruleze, in perioada 5-7 septembrie, prima editie a Campionatului European de baschet 3x3.

   Organizat de Federatia Romana de Baschet si Sport Arena, cel mai mare eveniment european de baschet 3x3 derulat sub egida FIBA-Europe in acest an va aduna la start 32 de echipe nationale, printre care si cele ale Romaniei.

    Astfel, Bucuresti devine pentru acest week-end si capitala baschetului 3x3 din Europa, fanii acestei minunate discipline urmand sa se delecteze cu meciuri extrem de atractive, dar si cu un spectacol de muzica si culoare, pigmentat cu mult asteptatul recital al celor mai valorosi dunkeri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa