Total Media News

Sporturi de echipa
Victorie MAGNIFICA la Volei pentru ROMANIA! PDF Imprimare
Luni, 04 Septembrie 2023 20:00

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând volei şi text

Romania a invins astazi scor 3-1 seturi, campioana Olimpica, Franta, intr-un meci contand pentru Campionatul European de Volei masculin.

Cu scorul de 25-23, 16-25, 25-18, si 25-21, baietii nostri au produs o mare surpriza.

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vasiliu, lamureste situatia sectiei de polo masculin a CS Rapid! PDF Imprimare
Vineri, 24 Iunie 2022 19:48

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Dupa nenumarate informatii lansate in cursul zilei de astazi cu privire la sectia de polo masculin a CS Rapid, noul presedinte al clubului CS Rapid, Bogdan Vasiliu, proaspat campion la handbal feminin cu sectia pe care o manageria a lamurit situatia.

"În cursul zilei de astăzi în presa sportivă au apărut informații legate de desfințarea echipei de polo masculin.
Pentru informarea corectă a opiniei publice venim cu câteva precizări punctuale:
Echipa de polo masculin seniori nu s-a desființat, în momentul de față se desfășoară o analiză detaliată a fiecărei secții sportive în parte.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Regelui și Cupa Reginei la oina PDF Imprimare
Luni, 02 Mai 2022 14:06
Eveniment organizat de Federatia Romana De OINA
Bilete
www.bilete.ro/cupa-regelui-si-cupa-reginei/cupa-regelui-si-cupa-reginei-07-mai-2022
Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook
Oina și cu voia bună fac echipă împreună!
Demult, tare demult, oina se juca pe aceste meleaguri și chiote de bucurie răsunau punct după punct. Ce-ar fi viața fără competiție, cum ne-ar arăta zilele fără fair-play?
După o perioadă în care sportul, mișcarea, deplasările și viața în toate aspectele sale ne-au fost greu încercate, ne putem aduna din nou, cu toții laolaltă să susținem și să apreciem o comoară națională. 
Citeşte mai mult...
 
Eugen Teodorovici s-a alaturat echipei FR Rugby! PDF Imprimare
Miercuri, 03 Martie 2021 08:01

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, persoane în picioare şi iarbă

Alin Petrache a primit 72 de voturi pentru un nou mandat de 4 ani în fruntea rugbyului românesc, iar la alegeri a asistat și șefului Rugby Europe, Octavian Morariu.

Noutatea vine in urma alaturarii fostului senator, si Ministru al fondurilor europene si finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, ce urmeaza sa fie trezorier in aceasta structura de conducere a FR Rugby.

"Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români.Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri - ca STEJARII - în competițiile cele mai importante." afirma  Teodorovici.

Citeşte mai mult...
 
Incepe "Turneul celor 4 Trambuline" 2020-21 PDF Imprimare
Marţi, 29 Decembrie 2020 16:10

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, cer, munte, nor, în aer liber şi natură

Astazi, la Oberstdorf, incepe una din cele mai vechi, traditionale si spectaculoase competitii de sarituri cu schiurile, "Turneul celor 4 Trambuline". Astfel, etapele vor avea loc in ordine la Oberstdorf, Garmisch, Innsbruck si Bischofshofen, iar la final castigatorul este rasplatit pe langa o suma consistenta, cu un trofeu spectaculos si in forma de vultur.

In istoric, acest turneu a pornit si cu ajutorul unei frumoase prietenii dupa perioadele de razboi, intre cluburile de ski din Garmisch si Innsbruck. 

Ultimele editii au fost castigate de Ryoyu Kobayashi din Japonia si Dawid Kubacki din Polonia. Niponul a reusit sa castige la Oberstdorf atat in 2018, cat si in 2019, fiind astazi printre favoriti la debutul competitiei.

Singurii concurenti care au invins in toate cele 4 etape, sunt Sven Hannawald, Kamil Stoch si Ryoyu Kobayashi. 

Polonezii au intampinat mari probleme in a concura, datorita faptului ca protocolul Covid19, spunea ca un singur membru cu test pozitiv, poate opri o intreaga echipa din a concura. Astfel, dupa ce Klemens Muranka a fost pozitiv, saritorii polonezi nu au sarit in calificari, provocand multiple discutii. Dupa mari negocieri, si implicari politice, s-a decis ca la Oberstdorf sa sara si ei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 19

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa