Total Media News

Fotbal
F.R.F.anunță candidatura pentru organizarea finalei Europa League din 2026 sau 2027 PDF Imprimare
Marţi, 18 Iulie 2023 16:33

        Federația Română de Fotbal anunță candidatura pentru organizarea finalei Europa League din 2026 sau 2027 pe stadionul Arena Națională

                                 The squad has been selected for the UEFA Europa League | Sevilla FC

    După succesul în organizarea meciurilor de la EURO 2020 și a Campionatului European Under 21 anul acesta, FRF dorește să continue promovarea României ca o destinație pentru evenimente sportive majore.

    Partenerii Federației Române de Fotbal în acest proiect vor fi Guvernul României și Primăria Municipiului București. Colaborarea strânsă la precedentele evenimente fotbalistice europene organizate la București garantează capacitatea de a furniza o experiență memorabilă pentru toți participanții și o moștenire substanțială pentru fotbalul românesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid, echipament de sarbatoare! PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iulie 2023 09:35

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapid si-a prezentat noile echipamente, de la firma italiana Kappa, aceeasi firma pe care Rapid o imbraca la momentul titlului din 1999, dupa ce a mai fost in negocieri si cu Emporio Armani.

Giulestenii au imbracat in ultimele 2 sezoane echipamente Nike, care insa nu au fost foarte apreciate de publicul giulestean.

Citeşte mai mult...
 
FCSB intra in Ghencea! PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iulie 2023 09:30

May be an image of 5 people, people playing football, people playing soccer and text

FCSB a primit unda verde pentru a folosi arena din Ghencea, nou construita, chiar cu prilejul derby-ului din 22 Iulie, impotriva rivalilor de la Dinamo.

Vestea a venit ca un soc pentru factiunea ce incurajeaza CSA Steaua, echipa ce a jucat pana in acest moment pe stadionul Ghencea, si reprezinta o mare surpriza in contextul dat, al unor litigii intre CSA Steaua si FCSB.

Citeşte mai mult...
 
Bergodi: " Ma bucur ca am revenit in Giulesti" PDF Imprimare
Luni, 10 Iulie 2023 18:34

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi text

Cristiano Bergodi va incepe noul sezon din postura de antrenor principal al Rapidului, fiind al 3-lea mandat pentru el la Rapid. Bergodi, fostul capitan al lui Lazio Roma, un adept al unui joc ofensiv, vine la Rapid din postura de castigator a 3 trofee, recente, 2 cupe cu Sepsi, si o supercupa.

“Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent. Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie”, a declarat acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, despre noul antrenor giuleștean.

Crescut la juniorii lui Pescara, Cristiano Bergodi a fost un mare jucător al lui Lazio, pentru care a evoluat între 1989 și 1996.

Citeşte mai mult...
 
Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! PDF Imprimare
Sâmbătă, 08 Iulie 2023 19:46

   

                                               FC Rapid București - Wikipedia

  "Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni.

    Fostul mare jucător al naționalei României a sosit în Giulești în martie 2022, conducând Rapidul în 56 de partide.

    Cu Adrian Mutu pe bancă, Rapid a obținut 28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri. 92 de goluri au marcat băieții noștri în aceste partide, primind 65 de goluri.

    Cel poreclit Briliantul a preluat “banca” noastră înainte de Play-Out-ul sezonului 2021/22, atunci când a terminat pe poziția a noua. În stagiunea trecută, Rapid a încheiat campionatul pe poziția a cincea, fiind eliminată în grupele Cupei României.

    De asemenea, trei membri din staff-ul lui Adrian Mutu nu vor mai continua în Giulești: Bogdan Pătrașcu, Alin Chița și Mihai Nădăban.

   Le mulțumim tuturor pentru momentele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal