Total Media News

Fotbal
Ionut Negoita, noul actionar majoritar al FC Dinamo PDF Imprimare
Joi, 14 Martie 2013 14:00

      Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a preluat acţiunile deţinute de preşedintele Consiliului de Adminsitraţie,         Nicolae Badea, şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu, devenind acţionarul majoritar al clubului FC Dinamo.

                                   Ionut Negoita

               Negocierile au durat 17 ore şi s-au finalizat joi, la ora 06.30, informează ziarulring.ro.

              Negoiţă a devenit acţionar la Dinamo la începutul lunii august 2012, când a preluat, pentru o sumă de "câteva milioane" de euro, un pachet de 30 la sută din acţiunile clubului Dinamo, rămase în proprietatea lui Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu, după retragerea lui Cristian Borcea.

Citeşte mai mult...
 
George Copos: Clubul Rapid costa sub zece milioane de euro PDF Imprimare
Joi, 14 Martie 2013 13:56

      Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, că doreşte în continuare să iasă din fotbal, precizând că gruparea giuleşteană costă în momentul de faţă sub zece milioane de  euro.

                                  

    Oficialul rapidist a explicat că un eventual cumpărător primeşte un club curăţat de datorii în urma procedurii de insolvenţă. "Clubul Rapid costă acum sub zece milioane de euro, mult sub zece milioane. Aici este inclus tot, creanţe, tot. Pentru că Rapid va ieşi din insolvenţă curăţat de toate datoriile", a spus Copos.

Citeşte mai mult...
 
OFICIAL! TAS a dat decizia! Ungaria - Romania se va disputa cu portile inchise PDF Imprimare
Marţi, 12 Martie 2013 20:33

                 Comisia de Disciplină a FIFA a decis ca Ungaria să joace cu porţile închise următorul meci, cel cu România, de pe 22 martie 2013, pentru comportamentul suporterilor la amicalul cu Israel din 15 august 2012.


       Maghiarii au depus memoriu chiar la TAS, dar Tribunalul de Arbitraj Sportiv a menţinut decizia iniţială: Ungaria - România se va disputa cu porţile închise. Ungurii vor plăti şi o amendă de 40.000 de franci elveţieni.

Asociaţia FARE (Football Against Racism in Europe) precum şi alte organizaţii anti-rasism au sesizat FIFA după incidentele de la partida Ungariei cu Israel, iar forul internaţional a luat imediat măsuri.

Citeşte mai mult...
 
Steaua - Chelsea 1-0. Ros-albastrii au invins detinatoarea Ligii Campionilor PDF Imprimare
Vineri, 08 Martie 2013 08:12

        Steaua a invins, joi, pe Arena Nationala, cu scorul de 1-0 (1-0), detinatoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleza Chelsea Londra, intr-un meci din prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa.

 

         Steaua a reusit sa invinga detinatoarea UEFA Champions League la Bucuresti. Cititi inca o data, pentru ca de data asta nu e un titlu bombastic. De data asta putem scrie SOC la Londra, moment INCREDIBIL la Bucuresti.

Joi seara, nebunia unor jucatori care au crezut ca pot reveni in fata unei fabrici de fotbal precum Ajax, a invins un gigant de miliarde de euro, pe Chelsea.

Citeşte mai mult...
 
Top 5 cele mai in forma echipe din fotbal PDF Imprimare
Joi, 28 Februarie 2013 20:33

       Bayern Munchen, PSG, Viktoria Plzen, Steaua București, FC Porto și Benfica Lisabona sunt pe val în fotbalul european.


    LOCUL 1.

     Formația germană Bayern Munchen are un sezon excelent. A pierdut un singur meci în Bundesliga, în 28 octombrie, cu Bayer Leverkusen, și are un avantaj de 17 puncte față de Borussia Dortmund, campioana în exercițiu. Gruparea bavareză a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat în 2013. Are șase succese consecutive în prima ligă germană, unde a primit un sigur gol și a marcat 19. De asemenea, aseară a învins-o pe Borussia Dortmund, scor 1-0, și s-a calificat în finala Cupei Germaniei, iar în Liga Campionilor este ca și calificată în ”sferturi”, în urma succesului obținut la Londra, 3-1 cu Arsenal

Citeşte mai mult...
 


Pagina 180 din 188

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal