Total Media News

Fotbal
S-a rezolvat! FCSB in Ghencea! PDF Imprimare
Luni, 31 Iulie 2023 16:57

May be an image of soccer and text

FCSB va disputa partida de pe data de 6 August, din Superliga, contra celor de la CFR Cluj pe arena din Ghencea dupa lungi tergiversari.

Citeşte mai mult...
 
Surpriza mare in Giulesti! PDF Imprimare
Vineri, 28 Iulie 2023 23:37

                        Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

    Rapid Bucuresti pleca mare favorita in meciul din aceasta seara contra unei echipe in formare de la Botosani. Meciul a inceput bine pentru giulesteni, si in minutul 14 Marko Dugandzic reuseste, din penalti, sa deschida scorul pentru gazde. Acesta va fi si scorul pauzei, dupa o prima repriza controlata de giulesteni, fara mari probleme.


Citeşte mai mult...
 
Rezultate bune pentru echipele romanesti in Conference League! PDF Imprimare
Joi, 27 Iulie 2023 21:40

Ar putea fi o imagine cu fotbal, fotbal şi text

In aceasta seara 3 dintre cele 4 echipe romanesti ce evolueaza in Conference League au jucat in turul 2 preliminar, dupa victoria FCSB-ului din seara trecuta, contra bulgarilor de la CSKA Sofia 1948, scor 1-0, prin golul lui Florinel Coman, ce se afla intr-o forma de zile mari.

Citeşte mai mult...
 
"Vladiator" inapoi la FCSB! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iulie 2023 13:30

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ros-albastrii s-au intarit prin achizitia lui Vlad Chiriches, intors in Romania dupa 10 sezoane in campionatele din Italia si Anglia.

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu, noul selecționer al României U21! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iulie 2023 12:09

Fostul atacant a preluat naționala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la EURO 2025 din Slovacia.

               Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

             Daniel Pancu are 27 de selecții în echipa națională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid București, Beșiktaș, Cesena sau ȚSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia și Cupa Turciei.

             Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iași și la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generație Under 21.

             Pancu a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul FRF și la care au mai participat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și Marius Niculae, director sportiv al lotului Under 21.

    SUCCES   PANCONE  !!

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 18 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal