Total Media News

Fotbal
Reghecampf: S-au inteles cluburile pentru transferul lui Chiriches PDF Imprimare
Duminică, 25 August 2013 09:50

            Reghecampf: S-au înţeles cluburile pentru transferul lui Chiricheş.

            Victor Becali: Chiricheş nu a semnat absolut nimic.

            Mihai Stoica anunţă preţul transferului

 

    Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia, informează digisport.ro.

 "Starea lui Chiri este bună. S-au înţeles cluburile pentru transferul lui. Mă bucur foarte mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară, dacă va fi, bineînţeles, sănătos. Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să calificăm echipa în grupele Champions League", a spus Reghecampf.

Victor Becali spune că Vlad Chiricheş nu a semnat nimic

Citeşte mai mult...
 
Costica Stefanescu PDF Imprimare
Sâmbătă, 24 August 2013 12:41

          Helmuth Duckadam, Gică Popescu, Gică Craioveanu i-au adus un ultim omagiu lui Costică Ştefănescu

                                   
       Zeci de suporteri ai Universităţii Craiova, precum şi foşti colegi ai lui Costică Ştefănescu, între care Helmuth Duckadam şi Gică Popescu, au mers, vineri, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist, pentru a depune coroane de flori.

      Oamenii au început să vină, vineri, încă de la primele ore ale dimineţii, la capela Bisericii Harşu din Craiova, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist.

Citeşte mai mult...
 
Marian Rada a fost demis, Sandu Tabarca este noul antrenor principal al FC Rapid PDF Imprimare
Miercuri, 21 August 2013 20:28

     Tehnicianul Marian Rada a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, acţionarul grupării giuleştene, Nicolae Cristescu.

                                                        

       "Marian Rada nu a fost dat afară, a fost schimbat din funcţie. Azi am avut o întâlnire şi i-am comunicat acest lucru. De acum înainte el va fi directorul centrului de copii şi juniori al clubului şi va avea acelaşi salariu. În locul său, antrenor principal a fost numit secundul Sandu Tăbârcă. El este un antrenor cu licenţă pro, cunoaşte Rapidul, are experienţă şi suntem siguri că este o soluţie foarte bună", a spus Cristescu.

    Oficialul grupării giuleştene nu a dorit să dezvăluie motivele care au stat la baza schimbării din funcţie a antrenorului principal.

    "Sunt mai multe motive şi nu vreau să le mai discutăm pentru că nu are rost. Mai multă lume ne-a spus în ultimul timp că dacă vrem să facem echipă să îl schimbăm pe Rada. Acum vom vedea. Important este că ne-am despărţit, dacă se poate spune aşa pentru el rămâne în club, în condiţii amiabile. Nu e nicio duşmănie între noi, el a acceptat funcţia de director la juniori unde de altfel a mai activat", a menţionat acţionarul.

 

Citeşte mai mult...
 
Codul de etica pentru antrenorul de fotbal profesionist PDF Imprimare
Marţi, 20 August 2013 21:01

       Codul de etică pentru antrenorul de fotbal profesionist oferă un model de comportament în activitatea fotbalistică. El se bazează pe principiul responsabilității în spiritul de fair-play al sportului, care pretinde o conduită exemplară între colegii de breaslă și în orice altă apariție publică.


   El acționează în principiul normelor și al orientărilor valorice. Succesul dorit de fiecare trebuie obținut și respectat în conformitate cu normele de etică și corectitudine. Toți antrenorii sunt obligați să respecte normele acestui cod de conduită. Orice încălcare a normelor prevăzute în acest cod va atrage măsurile disciplinare, în concordanță cu Statutul și cu regulamentele Federației Române de Fotbal.

Citeşte mai mult...
 
TREI NOI ANTRENORI, LA ECHIPELE NATIONALE DE TINERET si DE JUNIORI PDF Imprimare
Marţi, 20 August 2013 17:52

       Azi, 20 august a.c., au fost numiți trei noi antrenori principali ai unor echipe naționale ale României.

                                                           

       Astfel, Bogdan Stelea îi urmează lui Emil Săndoi în calitate de antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21.

      Constantin Gâlcă e noul antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la cârma naționalei Under 18 (jucători născuți în 1996).

        Federația Română de Fotbal le dorește tuturor mult succes!

 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 170 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal