Total Media News

Fotbal
ROMANIA - TURCIA la fotbal PDF Imprimare
Marţi, 10 Septembrie 2013 15:13

             Atacantul Ciprian Marica a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României trebuie să câştige partida cu Turcia, precizând că nu ia în calcul un rezultat de egalitate, chiar dacă şi acesta poate ajuta prima reprezentativă să ocupe în final locul doi al grupei.

                                                          

     "Euforia jocului cu Ungaria a trecut, mâine ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu şi suntem conştienţi de asta. Ţinând cont că un egal ne avantajează pe noi, iar meciul începe de la 0-0, atunci primordial ar fi să nu primim gol. Dar eu consider victoria de bază. Noi trebuie să câştigăm cu Turcia pentru a merge la baraj. Eu nu iau în calcul egalul. Important este să ne facem jocul nostru, să nu primim gol şi să nu intrăm în jocul turcilor", a spus Marica.

El a adăugat că meciul de marţi va fi mult mai greu decât cel cu Ungaria, dar speră ca echipa naţională să reuşească să anihileze ofensiva Turciei. "Ne dorim să repetăm figura frumoasă din meciul de vineri şi să îi facem bucuroşi pe toţi românii. Am avut mereu încredere în echipa naţională şi am în continuare. Se formează uşor-uşor un nucleu, o echipă care se dăruieşte şi care vrea să se califice la Mondiale. Sperăm să ne menţinem până la final pe această poziţie a doua a clasamentului. Turcia are un lot foarte bun, ne va fi mult mai greu decât cu Ungaria. Sperăm să îi anihilăm şi să nu aibă prea multe ocazii de a marca", a menţionat atacantul.

Citeşte mai mult...
 
FIFA a extins la nivel mondial suspendarea pe viata a arbitrilor Arsenian si Avagian PDF Imprimare
Joi, 29 August 2013 19:14

           FIFA a anunţat, joi, că a decis să extindă la nivel mondial suspendarea pe viaţă a celor doi arbitri armeni care au încercat să manipuleze rezultatul unui meci din primul tur preliminar al Ligii Europa, în luna iulie.

 

      Centralul Andranik Arsenian şi asistentul Hovhannes Avagian au fost suspendaţi pe viaţă la 22 august, de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA.

      Cei doi au recunoscut în faţa oficialilor federaţiei armene că au încercat să trucheze rezultatul meciului retur dintre Inter Turku şi Vikingur, scor 0-1, la 11 iulie. Partida respectivă a făcut obiectul pariurilor suspecte.

 

Citeşte mai mult...
 
Campioana Romaniei s-a calificat in grupele competitiei europene de elita PDF Imprimare
Miercuri, 28 August 2013 07:12

                Steaua, care avea nevoie să marcheze în Polonia, după 1-1 la Bucureşti, în primul meci al play-off-ului Ligii Campionilor, şi-a făcut misiunea uşoară încă din primele zece minute.

                                                               

      Stanciu şi Piovaccari au marcat în poarta lui Kuciak în spaţiul a doar 120 de secunde, iar "roş-albaştrii" au amuţit infernul alb de la Varşovia.Legia a redus din handicap prin Radovici, în minutul 27, după ce a avut şi un gol anulat.

      Polonezii au dominat teritorial jocul şi în partea secundă, însă şi-au creat puţine ocazii de gol.Steaua a irosit câteva mari ocazii pe finalul partidei, iar polonezii au marcat la singura lor ocazie de gol, în ultimul minut al prelungirilor, prin Rzezniaczak. 

Citeşte mai mult...
 
Victor Piturca a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu Ungaria si Turcia PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 17:54

               Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a convocat de principiu 16 stranieri pentru meciurile cu reprezentativele Ungariei şi Turciei, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, a anunţat, joi, site-ul oficial al FRF.

                                                            

      Cei 16 stranieri convocaţi de principiu, printre care nu se regăseşte atacantul Adrian Mutu (AC Ajaccio), sunt următorii:

       Portari: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Costel Pantilimon (Manchester City);

       Fundaşi: Constantin Nica (Atalanta Bergamo), Paul Papp (Chievo Verona), Gabriel Tamaş (West Bromwich Albion), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Răzvan Raţ (West Ham United);

Citeşte mai mult...
 
Craciunescu si-a reziliat oficial contractul cu FRF. PDF Imprimare
Luni, 26 August 2013 14:32

             Comitetul de Urgenţă al FRF a luat act, luni, de încetarea raporturilor contractuale dintre preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, şi Federaţia Română de Fotbal şi a aprobat revenirea lui Alexandru Deaconu în funcţia devenită vacantă.

                      

     "Comitetul de Urgenţă al FRF ia act de încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Crăciunescu  şi Federaţia Română de Fotbal. Aprobă referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu să fie numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Îl numeşte pe domnul Alexandru Deaconu în funcţie de preşedinte al CCA începând cu data de 26 august 2013", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 169 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal