Total Media News

Fotbal
Munteanu a fost demis de la Kuban Krasnodar ? PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 22:41

        Impresarul Leonid Istrati a declarat, sâmbătă, pentru agenţia R-Sport, că Dorinel Munteanu a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Kuban Krasnodar, după doar 15 meciuri, ca urmare a rezultatelor nesatisfăcătoare din campionat şi din cupele europene.

                

                          Tehnicianul Dorinel Munteanu (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

       

        "Ni s-a comunicat astăzi neplăcuta veste. Kuban reziliază contractul cu Munteanu", a spus Istrati.

        Dorinel Munteanu se afla la conducerea tehnică a echipei Kuban din vară, el fiind instalat oficial la 31 iulie, după ce o perioadă a avut probleme la rezilierea contractului cu precedenta sa grupare, Mordovia Saransk.

Citeşte mai mult...
 
A picat o variantă pentru Tătăruşanu: "Nu avem nevoie de transfer!" PDF Imprimare
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 15:49

     Tatarusanu    nu vrea  sa  isi   prelungirea contractul  cu Steaua

 

     Varianta Olympique Marseille pare să nu mai fie de actualitate pentru Ciprian Tătăruşanu. În ultimele săptămâni, s-a speculat asupra interesului grupării de pe Velodrome pentru portarul campioanei, mai ales că Steve Mandanda are un sezon de coşmar.
                       

   Chiar şi aşa, Élie Baup, tehnicianul francezilor, a explicat faptul că goalkeeper-ul de culoare are postul asigurat, el bucurându-se de toată încrederea staff-ului tehnic. Mai mult, nici media şi nici suporterii din Marseille nu văd cu ochi buni înlocuirea fotbalistului care se află din 2007 în curtea clubului."OM nu are nevoie de întăriri. Clubul are o personalitate puternică în poartă şi trebuie să îi ofere în continuare credit. Mandanda nu este la cel mai bun sezon al carierei, însă a demonstrat cât de valoros este. Are nevoie doar de timp pentru a reveni la cel mai înalt nivel.", notează mediafootmarseille.fr.

Citeşte mai mult...
 
Pentru CM din 2014 capii de serie se vor stabili în baza clasamentului FIFA din 17 octombrie PDF Imprimare
Vineri, 11 Octombrie 2013 07:56

     Baza pentru desemnarea capilor de serie în barajul european pentru Cupa Mondială din 2014, dar şi pentru stabilirea urnelor valorice pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final din Brazilia  va  fi clasamentul  FIFA  ce va fi  dat  publicitatii  pe  17 octombrie

                                             

    Pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final în prima urnă valorică vor intra Brazilia (ţară organizatoare) şi primele şapte formaţii din clasamentul FIFA din 17 octombrie.

    În total vor exista patru urne valorice cu câte opt echipe fiecare.

   Tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 2014 va avea loc la 6 decembrie, de la ora 19.00, la Costa do Sauipe.

 

Citeşte mai mult...
 
Moldovan: Sa nu ne imbatam cu apa rece ca suntem pe locul 1 PDF Imprimare
Joi, 10 Octombrie 2013 19:11

    Viorel Moldovan, antrenorul echipei Rapid, le-a transmis jucătorilor săi, înaintea partidei cu Farul Constanţa, să fie atenţi şi să nu se îmbete cu apă rece că sunt pe locul întâi al Ligii a II-a (Seria 1), precizând că aşteaptă de la ei implicare totală până la sfârşitul sezonului.

                                            

   Moldovan: Să nu ne îmbătăm cu apă rece că suntem pe locul 1, vreau implicare totală până la sfârşit

   "Întâlnim un adversar inconstant, o echipă ciudată care dacă este lăsată să joace fotbal o face foarte bine. Aştept însă de la băieţi să ne impunem şi să luăm toate punctele. Am urmărit atent evoluţia Farului, au jucători cu potenţial, dar trebuie să câştigăm. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece pentru că suntem pe locul întâi în clasament. Mai este mult până departe şi aştept seriozitate şi implicare totală până la sfârşit", a declarat, marţi, tehnicianul, într-o conferinţă de presă.

Citeşte mai mult...
 
Dragomir este panicat de suma pe care ar putea sa o obtina din drepturile TV PDF Imprimare
Miercuri, 09 Octombrie 2013 20:01

    Dragomir spune că televiziunile vor avea în continuare prioritate pentru drepturile TV, dar, în acelaşi timp, ameninţă cu un proiect revoluţionar importat din Olanda

-RCS-RDS şi Romtelecom sunt dispuse să achiziţioneze în continuare drepturile TV, dar cu un contract diminuat de la 100 de milioane de euro la jumătate.

                         

   Unde se vede Liga 1, dacă RCS-RDS şi Romtelecom nu oferă suma cerută de LPF?

   Marţi dimineaţa, la conferinţa săptămânală pe care o ţine la sediul LPF, Dumitru Dragomir a întrerupt pentru câteva secunde veselia generală pentru a-şi spune oful. „Grija mea cea mai mare este să obţin bani pentru cluburi din drepturile TV“. Momentul a fost trecut uşor cu vederea, deşi, cu doar câteva luni înainte de expirarea contractului cu RCS-RDS şi Romtelecom, aceasta este principala preocupare a şefului Ligii. „ O să mă mătrăşescă ăştia dacă nu fac rost de bani“, spunea acelaşi Dragomir în urmă cu două zile, la Etno TV.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 164 din 186

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal