Total Media News

Fotbal
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 
Messi a primit Gheata de Aur pentru a treia oara, un record PDF Imprimare
Joi, 21 Noiembrie 2013 11:35

      Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, s-a declarat "foarte fericit", miercuri, la primirea pentru a treia oară, un record, a trofeului "Gheata de Aur", care recompensează cel mai bun marcator într-un campionat european sezonul trecut.


    "Sunt foarte fericit, este un premiu tare frumos. Este o recunoaştere pentru vestiar şi pentru tot ce a făcut echipa în acest an", a declarat jucătorul în cadrul unei ceremonii la Barcelona.

     Datorită celor 46 de goluri marcate în 32 de meciuri în ediţia 2012/2013 a campionatului Spaniei, Lionel Messi a devenit astfel primul jucător care primeşte Gheata de Aur a treia oară, după cele din 2010 şi 2012.

     Messi a primit trofeul din partea fostului jucător bulgar al FC Barcelona, Hristo Stoicikov, în prezenţa coechipierilor săi, Carles Puyol, Gerard Piqué, Cesc Fabregas, Xavi Hernandez şi antrenorului Gerardo Martino.

Citeşte mai mult...
 
Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor PDF Imprimare
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 17:00

     Componenţa a trei din cele patru urne pentru tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 2014 va fi stabilită la 3 decembrie, după o întrunire a Comisiei de Organizare a competiţiei, care va avea loc la Costa de Sauipe.

Tragerea la sorţi a grupelor CM-2014: Când va fi stabilită componenţa urnelor şi când se vor cunoaşte grupele

FIFA a decis componenţa primei urne valorice, cea a capilor de serie. Aceasta va fi formată din Brazilia (ţara gazdă), Spania, Germania, Argentina, Columbia, Belgia, Elveţia şi Uruguay, dacă va trece de Iordania în barajul intercontinental. În cazul în care Iordania se va califica la Cupa Mondială, reprezentativa Olandei va intra în urna capilor de serie.

Federaţia Internaţională a precizat că celelalte trei urne "vor fi alcătuite pe criterii geografice şi sportive (clasamentul FIFA din 17 octombrie)".

Comisia de Organizare a Cupei Mondiale se va întruni la 3 decembrie, cu trei zile înaintea tragerii la sorţi, şi va face propuneri pentru cele trei urne valorice astfel încât să se evite ca două sau trei echipe de pe acelaşi continent (n.r. - cu excepţia Europei) să se regăsească în aceeaşi grupă.

Citeşte mai mult...
 
Justin Ştefan viitorul secretar general al L.P.F. ? PDF Imprimare
Luni, 18 Noiembrie 2013 10:05

  Gino  Iorgulescu a găsit timp şi pentru a gândi prima mutare în calitate de şef al LPF.

                                              

Astfel, Gino Iorgulescu îl va înlocui pe Vali Alexandru din postul de secretar general al Ligii cu Justin Ştefan, avocat specializat pe drept sportiv. Ştefan nu este străin de Liga I, lucrând alături de FRF pentru consultanţă juridică, în perioadele 2006-2007 şi 2008-2009 şi reprezentând mai mulţi fotbalişti şi patroni din Liga I în litigiile sportive cu LPF şi cu cluburile. 

Viitorul secretar general al Ligii va fi ales în urma votului la care va fi supus mâine, în cadrul Adunării Generale.
Citeşte mai mult...
 
Gino Iorgulescu este nou presedinte al Ligii de fotbal PDF Imprimare
Joi, 14 Noiembrie 2013 14:59

           Gino Iorgulescu (n. 15 mai 1956 în Giurgiu) este un  fost  fotbalist român, care a jucat la Echipa națională de fotbal a României, pe postul de Fundaș central.

                                             

         Cea mai mare parte a carierei a jucat la Sportul Studențesc.

       În sezonul 1977-78 a jucat ca atacant, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care suferise o accidentare gravă.      

      După retragerea din fotbal a îndeplinit funcțiile de antrenor secund al echipei naționale, ca secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum și de președinte al clubului FC Național.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 161 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal