Total Media News

Fotbal
Rapid are un nou magazin în Gara de Nord PDF Imprimare
Vineri, 24 Noiembrie 2023 11:38

     

                      

    Începând din data de 23 noiembrie 2023, Rapid are două magazine fizice dedicate suporterilor.

    Pe lângă magazinul de la stadionul Giulești, s-a deschis acum și shopul din Gara de Nord, intrarea dinspre coloane, acolo unde iubitorii Rapidului pot găsi numeroase produse alb-vișinii.

Deschiderea magazinului din Gară a avut loc în prezența unui număr mare de rapidiști, președintele Daniel Niculae, membri ai staff-ului, jucători actuali, foști jucători importanți, suporteri… Toți au vrut să participe la redeschiderea unui simbol al Rapidului, după mai bine de 30 de ani.

Programul magazinului din Gara de Nord este următorul:

  • Luni: 10:00 – 18:00 
  • Marți: 10:00 – 18:00
  • Miercuri: 10:00 – 18:00 
  • Joi: 10:00 – 18:00 
  • Vineri: 10:00 – 18:00
  • Sâmbătă: închis
  • Duminică: închis 

Atât în magazinul de la stadionul Giulești, cât și în cel de la Gara de Nord, dar și ONLINE, puteți găsi foarte multe produse cu însemnele Rapidului. Echipamente oficiale Kappa, tricouri, geci, treninguri, hanorace, eșarfe, fulare, căni, genți, șepci, dar și multe alte produse sunt disponibile pentru suporterii rapidiști.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Victorie cu Elvetia si calificare de pe primul loc! PDF Imprimare
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 01:35

Nu este disponibilă nicio descriere.

In fata a putin peste 50.000 de spectatori, Romania si Elvetia, fruntasele grupei I si-au disputat pe Arena Nationala prima pozitie a preliminariilor Europene.

Citeşte mai mult...
 
România – Elveția, în preliminariile EURO 2024 PDF Imprimare
Marţi, 21 Noiembrie 2023 12:22

Drumul tricolorilor spre EURO 2024 se încheie în luna noiembrie, cu Elveția, pe Arena Națională, partidă la finalul căreia am putea sărbători calificarea la turneul final.

                                        Fișier:Federatia Romana de Fotbal logo.svg - Wikipedia

 

     Marți, 21.11.2023, ora 21:45 – România – Elveția

    Biletele pentru meciul cu Elveția vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF. Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciul României din preliminariile EURO 2024, cu Elveția. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune.


Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

*

Citeşte mai mult...
 
Ploaie de goluri pe Giulesti contra Albaniei! PDF Imprimare
Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023 07:18

Echipa lui Daniel Pancu, a reusit pe Giulesti sa se razbune invingand o nationala care in urma cu putin timp a intors-o de la 2-0, la 2-3, facand chiar spectacol, scor final 5-0.

Louis Munteanu cuu banderola pe braț, a deschis scorul din penalty în minutul 7. Matei Ilie, de la CFR Cluj, a făcut 2-0 din fața porții, după o respingere în față a portarului advers. Rareș Ilie fusese omul cu primul șut.

România a continuat asaltul, iar Rareș Ilie a făcut 3-0 cu un șut norocos, care a trecut printre picioarele unui fundaș și ale portarului. Jucătorii lui Pancu nu au mai cedat, ca în tur, și s-au dus peste adversari cu toate forțele.

Citeşte mai mult...
 
Acum ori Niciodata! Meci decisiv pentru "Tricolori"! PDF Imprimare
Joi, 16 Noiembrie 2023 08:55

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, jucând fotbal şi jucând fotbal

In urma ultimelor rezultate din grupa, echipa lui Edi Iordanescu este la mana ei pentru un rezultat ce ne-ar putea matematic asigura calificarea la EURO2024.

Dupa ce Kosovo a invins clar Israel, cu 1-0, iar apoi aseara, Israelul a facut egal, scor 1-1, contra Elvetiei, intr-un meci unde elvetienii puteau sa-si asigure calificarea, sambata seara echipa noastra are doar nevoie de un meci de egalitate care ne-ar asigura un meci relaxat marti in compania Elvetiei, o sarbatoare, pe National Arena.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal