Total Media News

Consumator
Casti SONY PDF Imprimare
Joi, 07 Decembrie 2023 10:29

                        S5-3rd article banner

Bucurați-vă de confort fără zgomot întreaga zi

WH-CH720N

Cu tehnologia de anulare a zgomotului, un design ușor și autonomie ridicată a bateriei, vă puteți bucura de muzică pentru mai mult timp și fără întreruperi din fundal.

                                                     Lăsați lumea afară

Tehnologia cu senzor dublu pentru zgomot și procesorul integrat V1 duc funcția de reducere a zgomotului la nivelul următor. Acum puteți lăsa lumea afară și vă puteți cufunda în muzică.

                            Tehnologie îmbunătățită, apeluri mai bune

Tehnologia de preluare precisă a vocii, un microfon cu formare a fasciculului și structura de reducere a zgomotului vântului vă vor oferi conversații clare și naturale în timpul apelurilor.
Citeşte mai mult...
 
Zatul de cafea rezidual face betonul cu 30% mai rezistent PDF Imprimare
Joi, 24 August 2023 17:38

                      Researchers have found that replacing a percentage of sand with waste coffee grounds produces a stronger concrete

     Researchers have found that concrete can be made 30% stronger by replacing a percentage of sand with spent coffee grounds, an organic waste product produced in huge amounts that usually ends up in landfill. The method also reduces the use of natural resources like sand, further contributing to a greener circular economy approach to construction

     It’s estimated that, worldwide, the total amount of spent coffee grounds (SCG) produced annually is 60 million tons (54 million tonnes), making it the most abundant waste generated in coffee preparation. Traditionally, most of those coffee grounds end up in landfill.

    Now, researchers from RMIT University have found a practical, first-of-its-kind use for this particular kind of waste: incorporating it into concrete.


   

Citeşte mai mult...
 
Castile Sony WF-1000XM5 PDF Imprimare
Joi, 10 August 2023 17:51

                        Imagine cu o cască WF-1000XM5 într-o ilustrație 3D a unei urechi

                      Căștile cu cea mai bună anulare a zgomotului

                   WF-1000XM5

     WF-1000XM5 dispun de tehnologie de top pentru a asigura sunet la calitate premium și cea mai performantă funcție de anulare a zgomotului de pe piață. Procesarea audio în timp real și microfoanele cu performanță ridicată susțin difuzorul special creat pentru reproducere extinsă a frecvențelor, bas profund și voci clare. Acestea sunt proiectate să vă învăluie într-un sunet atât de bun încât vă veți simți ca într-un studio, alături de artiștii preferați. Căștile WF-1000XM5 ridică ștacheta pentru audiție fără întreruperi și claritate.

 

       Cea mai bună anulare a zgomotului

    WF-1000XM5 reduc zgomotul din exterior într-o gamă largă de frecvențe, de la joase la înalte. Conțin două procesoare brevetate care anulează mai multe zgomote din exterior ca oricând, un nou difuzor de înaltă performanță Dynamic Driver X, microfoane de feedback duale și adaptoare pentru elemente intraauriculare inovatoare, cu izolare fonică, pentru o potrivire mai stabilă. Procesarea de reducere a zgomotului în timp real poate fi optimizată pentru a oferi cea mai bună performanță pentru mediul dumneavoastră, așa că veți observa o mare diferență, mai ales în avioane, trenuri sau autobuze. 
Citeşte mai mult...
 
Despre asigurari PDF Imprimare
Vineri, 10 Martie 2023 12:46

"La finalul primului trimestru al anului 2022, gradul de concentrare s-a mentinut ridicat pentru primii asiguratori RCA din top, astfel ca primii doi asiguratori cumulau aproximativ 55,6% din portofoliul de asigurari RCA din Romania.

EUROINS Romania a devenit liderul acestei piete dupa falimentul CITY Insurance, urcand o pozitie in T1 2022 fata de T1 2021, cu o cota de piata de 36,0% (de la 31,1%) si subscrieri estimate de XPRIMM la circa 841 milioane de lei.
Citeşte mai mult...
 
Fiido oferă o primă privire tentantă asupra modelelor de ebike din 2023 PDF Imprimare
Joi, 02 Februarie 2023 15:03

                                   The C21 city ebike is among a bunch of new 2023 models from Fiido

    After a somewhat turbulent 2022, Hong Kong-based e-mobility outfit Fiido has kicked off the new year with a quick look at a bunch of upcoming ebikes, a kids push bike and a powerful seated scooter.
Fiido has been running for around five years now, and has previously enjoyed huge crowdfunding success for its D11 and X folding ebikes, though the latter's smooth-lined magnesium alloy frame did prove to be quite problematic.

In April of last year, the company's futuristic-looking folding ebike was recalled after numerous reports of visible fatigue and incidents of the frame breaking apart at the hinge. The response from Fiido was swift. Sales were suspended, the design was tweaked and tested, and then a replacement rolled out to backers and buyers.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 29

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Consumator