Total Media News

Copii-adolescenti
Coriolan a lansat o noua colectie de bijuterii cu diamante pentru copii PDF Imprimare
Luni, 25 Iunie 2012 19:50

    Coriolan a lansat Colecţia “Primul meu diamant”, prima colectie de bijuterii pentru copii cu diamante, pentru ca micutii alintati sa poată avea amintiri stralucitoare din cea mai frumoasă perioadă a vieții lor.

                                  

  Vineri, 22 iunie, Coriolan a lansat o colecție cu bijuterii unicat cu diamante, specială pentru copii alintați și cuminți.  Modelele deosebite se adresează tuturor copiilor, indiferent ca sunt fetițe sau băieței și indiferent de vârsta pe care o au, bijuteriile fiind sigure atât pentru bebeluși cât și pentru copiii mai mari.

Citeşte mai mult...
 
Children’s Walk 2012 – alaturi de copii si in acest an PDF Imprimare
Luni, 18 Iunie 2012 19:31

     Roche Romania se alatura astazi, 15 iunie 2012, colegilor din alte peste 100 de filiale ale companiei din intreaga lume, pentru cea de-a noua editie a Roche Children’s Walk, o initiativa globala a Roche ce isi propune sa stranga fonduri destinate asistentei pe termen lung a copiilor din Malawi si din alte zone ale lumii.

                   

   Proiectele de responsabilitate sociala devin astfel traditii la Roche Romania. Anul trecut, Roche Romania a inceput o noua traditie,  participand pentru prima data la Roche Children’s Walk.

Citeşte mai mult...
 
Program KidsFest 2012 ! PDF Imprimare
Vineri, 15 Iunie 2012 13:03

      Lumea lui P*ET – KidsFest se pregateste sa deschita portile primei sale editii care promite celor mici un program plin de activitati interesante.

                    

    Nu vor lipsi tunelul groazei, inchisorea parintilor, carnavalul, balul printeselor dar si concertele cu Smiley, Hi-Q si castigatorul X Factor Romania, Andrei Leonte. Festivalul este prezentat de Betty Ice si se va desfasura in weekendul 16-17 iunie, in Piata Unirii din Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 
Adoptia in Romania PDF Imprimare
Luni, 11 Iunie 2012 18:33

       Adoptia in Romania: Guvernul a aprobat miercuri, 12.10.2011, un proiect de lege care simplifica semnificativ procedurile pentru adoptia unui copil. Timpul in care un copil este declarat adoptabil se reduce si la 30 de zile in unele cazuri.

                                                

    Potrivit noului proiect de lege, copiii devin adoptabili la 1 an dupa ce sunt abandonati de parinti daca acestia nu isi mai arata interesul fata de ei. Un simplu telefon odata la cateva luni nu mai este considerat o dovada de interes.

Citeşte mai mult...
 
Tabara Medievala pentru Copii PDF Imprimare
Vineri, 08 Iunie 2012 14:25

     În perioada iunie – august 2012, agenția Medieval Praxis organizează în zona Rucăr-Bran a patra ediție a Taberei Medievale pentru Copii.

           
    Proiectul este dedicat copiilor cu vârste între 5 și 16 ani, fiind deosebit față de taberele tradiționale organizate în România deoarece oferă participanților ocazia de a fi implicați în diverse ateliere educative și de a învăța istoria într-un decor de poveste care reconstruiește universul lumii medievale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social