Total Media News

Copii-adolescenti
UNICEF: Niciun copil nu trebuie lasat in afara sistemului de educatie ! PDF Imprimare
Luni, 01 Octombrie 2012 18:27

    In perioada 23-25 septembrie 2012, UNICEF a organizat la Sinaia cea de a treia Conferinta Nationala din cadrul Campaniei pentru participare scolara “Hai la scoala!”.

     Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta celor implicati si factorilor de decizie obiectivele, componentele, actiunile si mecanismele campaniei pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar, precum si de a stabili impreuna planurile de interventie si calendarul activitatilor.

                
Citeşte mai mult...
 
Invitatie la un dublu eveniment - conferinta si lansare carte PDF Imprimare
Luni, 17 Septembrie 2012 12:34

 

              Vindeca-te descoperind cauzele emotionale ale afectiunilor tale !

                                        

                    Motto:

,,Tot ceea ce nu poate fi spus in cuvinte, poate fi strigat cu ajutorul trupului nostru.,,

- Jacques Salomé-

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de Quilling PDF Imprimare
Vineri, 17 August 2012 08:56

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ invită copiii între 8 şi 12 ani să participe la Atelierele de Quilling organizate în perioada 17 august – 3 septembrie 2012.

    În cadrul Atelierelor de Quilling copiii se familiarizează cu arta rulării hârtiei și realizează diverse obiecte: tablouri, felicitări, jucării în miniatură etc. Această activitate reprezintă un exerciţiu de concentrare, de antrenare a atenţiei, dar şi de imaginatie şi dezvoltare a creativităţii.

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de origami pentru copii PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 August 2012 20:48

   Muzeul Naţional de Istorie Naturală “Grigore Antipa“ aşteptă copiii în perioada 6 – 10 august 2012, să pornească alături de instructori și specialiștii zoologi într-o nouă experiență de însușire a tehnicii plierii hârtie.
                                     

     Atelierul își propune familiarizarea participanților cu tehnica plierii hârtiei, apărută în Japonia acum câteva sute de ani și, dezvoltarea prin joacă, a atenției la detalii, îmbunătațirea orientării în spațiu, a gândirii logice, a preciziei, a disciplinei și a comunicării. Acest modul se intitulează Baza pătratului dublu și cea a cocorului și este dedicat realizării de animale, flori şi decoraţiuni ce pornesc de la aceast modul de bază.

Citeşte mai mult...
 
Experimentarea senzatiei de miscare cu ajutorul tricicletelor pentru copii PDF Imprimare
Miercuri, 25 Iulie 2012 16:24

    Pentru a beneficia de o dezvoltare armonioasa copilul trebuie sa beneficieze de multa miscare, de joaca in spatii deschise, de plimbari si de activitati fizice distractive

 

     Mersul pe tricicleta ii ajuta pe micutii a caror varsta este cuprinsa intre 1 si 4 anisori, sa experimenteze senzatia de miscare pe roti, oferindu-le bucuria jocului in aer liber.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 10

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2021
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Social